Gaan A.I. en ChatGPT de wereld op zijn kop zetten?

Mis de kans niet om uw organisatie toekomst-proof te maken door de kracht van A.I. en ChatGPT te benutten

Wij creëren al meer dan 20 jaar spraakmakende sprekersevents voor bedrijven, organisaties en instellingen in Nederland en België. Ons meest recente event op maat belicht hét onderwerp waar niemand meer omheen kan: de opkomst van A.I. en het gratis te gebruiken ChatGPT. Het is een technologische ontwikkeling die de macht heeft om werkelijk iedere organisatie te veranderen. Deze ontwikkeling biedt iedere sector enorme kansen, maar ook grote gevaren, want ChatGPT zal veel beroepen kunnen ‘wegautomatiseren’. 

Tijdens dit event op maat worden de belangrijkste vraagstukken rondom A.I. en ChatGPT op een inspirerende wijze in begrijpelijke taal behandeld door vier Nederlandse A.I. experts.

Organisaties die de kracht van A.I. weten te benutten zullen uiteindelijk de concurrentiestrijd winnen van organisaties die dit niet doen. Maakt u uzelf en uw organisatie ook klaar voor de toekomst?

 

presentatie evenement spreker ChatGPT A.I. artificial intelligence

Onze sprekers nemen het publiek mee op een reis door de wereld van A.I. en de invloed die het heeft op onze toekomst.

Waarom zou u maanden verspillen door te proberen alles zelf uit te zoeken? U kunt deze tijd besparen en een veel beter resultaat behalen als u het deskundig advies van onze sprekers inwint en onze blauwdruk gebruikt om uw organisatie toekomstbestendig te maken met de kracht van A.I.  

Bent u klaar om echt te innoveren en de concurrentie voor te blijven?

Over Math, eigenaar van SprekersArchitecten

Als eigenaar van SprekersArchitecten.nl heeft Math Teeuwen een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren evenementenorganisator. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche heeft Math een uitgebreid netwerk van de beste sprekers en professionals opgebouwd en weet hij precies hoe hij evenementen moet organiseren die indruk maken. Zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt hem een vertrouwde partner voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een succesvol evenement.

A.I. en ChatGPT: Wat zijn de uitdagingen voor uw organisatie? 

De technologische vooruitgang van A.I. en ChatGPT biedt iedere organisatie enorme kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Enerzijds kunnen organisaties met behulp van deze technologieën hun efficiëntie en productiviteit verbeteren, anderzijds moeten ze ook rekening houden met ethische en maatschappelijke vraagstukken die hiermee gepaard gaan. Waar moet u op letten, wat zijn de mogelijkheden en wat kan A.I. en ChatGPT doen voor uw organisatie?

chatgpt ai sprekers evenement presentatie

Wat zijn de grootste voordelen voor u en uw organisatie?

 

A.I. en ChatGPT bieden iedereen enorme kansen. Sinds november 2022 ontstond er een ware hype in het nieuws rondom ChatGPT: de A.I. supercomputer die door iedereen gratis te gebruiken is. 

Maar waarom zou u de kracht van A.I. en ChatGPT moeten benutten in uw organisatie? Hier vind je slechts enkele van de voordelen die deze technologie met zich meebrengt. 

 

Verbeterde efficiëntie

A.I. en ChatGPT kunnen taken automatiseren en workflows stroomlijnen. Dit vermindert handmatig werk en zorgt voor snellere en nauwkeurigere uitvoering van taken. Organisaties kunnen daardoor hun efficiëntie verhogen en onnodige kosten besparen.

Versterkte klantenservice

Met behulp van A.I. en ChatGPT kunnen organisaties hun klantenservice verbeteren. Zo kunnen chatbots klanten snel en gemakkelijk helpen met vragen en problemen. A.I. kan ook helpen bij het analyseren van klantfeedback om zo de service verder te verbeteren.

Slimmere besluitvorming

A.I. kan organisaties, bedrijven en instellingen zelfs helpen bij het nemen van slimmere beslissingen. Door data-analyse en patroonherkenning kan A.I. inzichten bieden die menselijke besluitvorming overstijgen. Dit kan leiden tot betere strategische beslissingen en biedt uiteindelijk een concreet concurrentievoordeel.

Hogere productiviteit

A.I. en ChatGPT kunnen de productiviteit van werknemers verbeteren door het verminderen van repetitieve taken. Dit stelt werknemers in staat zich te concentreren op meer creatieve en strategische taken. Het gevolg is een hogere kwaliteit van werk en een verhoogde output.

Efficiëntere logistiek

A.I. en ChatGPT kunnen helpen bij het optimaliseren van logistieke processen. Door het analyseren van data en het identificeren van patronen kunnen organisaties de levering van producten en diensten efficiënter maken om zo een verbeterde klanttevredenheid en een vermindering van kosten te realiseren.

Verbeterde veiligheid

A.I. en ChatGPT kunnen helpen bij het verbeteren van de veiligheid binnen organisaties en in de samenleving. Door het analyseren van data en het gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken kunnen A.I. en ChatGPT organisaties helpen bij het detecteren en voorkomen van bedreigingen. Dit kan leiden tot een verbeterde veiligheid en bescherming van mensen en eigendommen.

Dit event op maat bestaat uit de volgende sprekers

Carlo van de Weijer

Carlo van de Weijer

General Manager Eindhoven AI Systems Institute bij TU Eindhoven

Carlo is een internationale spreker op het gebied van exponentiële technologie en de toekomst van duurzame high-tech. Carlo is lid van de Raad van Toezicht van verschillende tech bedrijven en start-ups. Hij adviseert ministeries en het bedrijfsleven over de hele wereld.

Bruno Fabre

Bruno Fabre

Mass Change Agent

ChatGPT is volgens Bruno Fabre alleen de top van de ijsberg op AI (Kunstmatige Intelligentie) gebied. Bruno geeft antwoorden, inzichten, brengt wijsheid en maakt het onderwerp zeer begrijpelijk. Hij is afgestudeerd aan één van de meest prestigieuze universiteiten van Frankrijk. 

Bart Brouwers

Bart Brouwers

Ondernemer & hoogleraar

Door zijn ruime ervaring als journalist, ondernemer en vernieuwer vertelt Bart vanuit zijn unieke invalshoek over de kansen en gevaren van A.I.

Jordi Daniëls

Jordi Daniëls

Lead Artificial Intelligence & Data Science bij Saab, Co-owner Exacte.ai

Hij heeft de leiding over de Artificial & Data Sciences bij Saab. Zijn focus is om de business en data science op elkaar af te stemmen en zo echte business impact te bereiken voor de klanten van Saab. Hij creëert oplossingen die gebruik maken van Artificial Intelligence, waaronder Machine en Deep Learning. Hij heeft de ChatGPT Detective ontwikkeld waarmee je kunt vaststellen of er sprake is van een echte -of gestolen tekst.

Hoe gemakkelijk is het inplannen van uw event?

sprekersachitecten.nl

Stap 1

Orientatiegesprek & eventplanning

De eerste stap is om een oriëntatiegesprek te plannen met ons team, waarbij we uw wensen en behoeften bespreken. Op basis van uw doelstellingen en budget kunnen wij u adviseren over o.a. de exacte locatie voor uw event. Na het plannen van de datum, tijd en locatie van het event, kunnen wij de rest van de planning voor u regelen. Indien gewenst bieden we de totale ontzorging van uw evenement.

sprekersachitecten.nl

Stap 2

Voorbereiding van uw event

Nadat de planning is afgerond, is het tijd voor de voorbereidingen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de logistiek, zoals de technische uitrusting, catering en andere benodigdheden. We werken alleen met de beste sprekers, zodat uw publiek een inspirerende en informatieve ervaring heeft.

sprekersachitecten.nl

Stap 3

Uitvoering van uw sprekersevent

Op de dag van het event zijn wij aanwezig om alles soepel te laten verlopen. Onze experts zorgen ervoor dat het publiek zich op hun gemak voelt en dat alles volgens plan verloopt. Na afloop van het event bieden wij nazorg, zoals evaluatie van het event en het verstrekken van feedback. Dit helpt ons om uw mogelijke toekomstige events nog beter aan te sluiten op uw unieke wensen.

"Het was super een 10 met een griffel. Wat een aardige vent en fijn dat hij nog een tijdje bleef na afloop om met de mensen te praten. Hij boeit van de eerste tot de laatste minuut.”

Jan Cees Dulon Barre (K8 Communicatie) over Carlo van de Weijer

"Bruno Fabre koppelt veel kennis aan een helder taalgebruik. Hij laat met fascinerende beelden zien hoe technologie en mens steeds meer één worden."

Kees van den Berge (Waternet) over Bruno Fabre

“Bart is een belezen, bezield en bevlogen spreker. Met het ene been in de academische wereld, en het andere been in de wereld van de innovatieve hightech. Als journalist volgt hij de ontwikkelingen met een positief kritische blik.”

Bert-Jan Woertman (Managing Director bij Mikrocentrum Eindhoven) over Bart Brouwers

"Jordi is een enthousiaste spreker die ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier kan uitleggen."

Huub van Roosmalen (Business Development Manager bij Saab) over Jordi Daniëls

Sprekers en dagvoorzitters

Laat ons u helpen om een onvergetelijk event neer te zetten

Bent u op zoek naar een uniek evenement dat uw organisatie vooruit helpt? Wilt u uw doelgroep, relaties, medewerkers of klanten verrassen met de nieuwste inzichten over A.I. en ChatGPT? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit sprekersevenement is de perfecte gelegenheid om uw kennis over deze technologie te vergroten en te ontdekken hoe u deze in het voordeel van uw organisatie laat werken.

Onze ervaren sprekers zullen het publiek inspireren met hun kennis en geven praktische tips over hoe iedereen A.I. en ChatGPT zou kunnen toepassen binnen zijn of haar bedrijf, organisatie of instelling.

Ons werk stopt niet bij het organiseren van het evenement. Wij willen u helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Of het nu gaat om de locatie, de catering of de technische ondersteuning, wij kunnen het allemaal voor u regelen indien gewenst.

Laten we beginnen met een oriëntatiegesprek. Het is de eerste stap om uw evenement op maat te maken en ervoor te zorgen dat het aansluit bij uw doelen. In het gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om een onvergetelijk event neer te zetten.

Vraag nu vrijblijvend uw oriëntatiegesprek aan

Plan hieronder uw gratis ortiëntatiegesprek in met onze experts.

of kom in direct contact met onze event managers

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u direct een offerte ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in.