André Brouwers als spreker boeken

Meerdere malen verkozen tot beursexpert van Nederland

Over André Brouwers

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

Andre brouwers inhuren boeken

Meer over André Brouwers als spreker

Geld moet werken anders wordt het waardeloos 

Sinds 2011 heeft hij onder eigen vlag het Beleggingsinstituut opgericht.
Hij heeft in samenwerking met RTL en ING het RTLZ Beursspel ontwikkeld. André Brouwers is reeds meerdere malen verkozen tot beste beursexpert van Nederland, is tweemaal winnaar van de Alex Beursclash en drie maal winnaar van het Lynx Beleggersdebat.

Met zijn presentatie Veilig Rendement speelt hij in op een grote behoefte bij mensen om op een veilige manier toch een goed rendement te maken. Rendement maken op uw vermogen is tegenwoordig geen eenvoudige zaak. De spaarrekening levert niets meer op en ook bedrijven hebben het moeilijk. Wij zien regelmatig dat de BOX 3 heffing het rendement overstijgt. Veel (potentiële) beleggers vragen zich af hoe er op een veilige manier toch rendement gemaakt kan worden. 

Na een seminar voor accountants en enkele presentaties die daarop volgden, bleek dat de boodschap perfect in de behoefte van veel (oud-)ondernemers voorziet. André brengt de inhoudelijke boodschap dusdanig treffend en pakkend dat de avond vaak te kort duurt om alles te behandelen wat de zaal wil weten.

 

  • geld
  • beleggen
  • financieel
  • vermogen
  • Ondernemers
  • particulieren

Thema’s

  • Geld werkt
  • Veilig rendemente maken op vermogen/bedoelt voor ondernemers en vermogende particulieren
  • Succesvol beleggen: psychologie of economie?
  • Workshop ondernemers: hoe ondernemers hun eigen vermogen kunnen managen

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons