Andre Heuvelman als spreker boeken

Trompetist pur Sang

Over Andre Heuvelman

Andre Heuvelman (1966) is sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 tot aan 2017 als performer verbonden geweest aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest,

Andre heuvelman spreker inhuren boeken

Meer over Andre Heuvelman als spreker

Trompetist pur Sang 

Iedereen zijn eigen podium
Andre vindt dat er meer is dan het spelen van de noten: oneindige nieuwsgierigheid en gedrevenheid om te communiceren zijn voorwaarden voor een carrière op het podium, welk podium dat ook is. Hij heeft een niet te beteugelen energie en is bedenker van vele concepten om mensen via excellente muziek als middel bij elkaar te brengen en in beweging te brengen. Zijn missie is om mensen bij zichzelf te brengen en daardoor gezamenlijke waarde te creëren. De vele initiatieven die hij inmiddels heeft ontplooid zijn hier getuige van.

Activiteiten
Naast zijn werk bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest is Andre sinds zijn optreden bij Tedx Nijmegen in 2013 een regelmatig gevraagd keynote speaker op corporate events, netwerkbijeenkomsten en congressen. ‘Ideas worth spreading’ is exact waar Andre als keynote speaker aan wil bijdragen.

Andre als keynote speaker
Andre heeft zijn keynote speeches inmiddels bij vele grote en kleinere organisaties gegeven. Als keynote speaker deelt Andre niet alleen zijn levensverhaal, dat geënt is op passie, tegenslag, doorzettingsvermogen en veerkracht, maar hij vertelt ook met smaak over zijn inspirerende leven als topmuzikant en innovator bij zijn orkest. Daarnaast speelt hij altijd live zijn muziek, waardoor zijn publiek geraakt, ontroerd en geïnspireerd wordt. Onder andere Ziggo, KPN, EY, Aegon, Rabobank, Achmea, de Nederlandse Paralympische ploeg en gemeente Rotterdam hebben ervaren wat Andre’s inspirerende verhaal en dito muziek bij het publiek kunnen losmaken.

  • Kunst
  • Cultuur
  • Leiderschap
  • topmuzikant
  • Tegenslagen
  • Passie

Thema

  • Trompetist pur Sang

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons