Andre Heuvelman als spreker boeken

Toonmeester: Ontdek je ware toon voor betekenisvolle impact

Over Andre Heuvelman

Andre Heuvelman (1966) is sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 tot aan 2017 als performer verbonden geweest aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest,

Andre heuvelman spreker inhuren boeken

Meer over Andre Heuvelman als spreker

Toonmeester: Ontdek je ware toon voor betekenisvolle impact

Het begint allemaal met stilte. Vertragen, bezien, ruimte ontdekken en daarin je toon vinden. De jouwe, de echte. Graag zet ik mensen even stil. Ik haal je los van je omgeving en laat je ervaren. Wat telt nu echt? Wat doet er voor jou toe? Waar val jij samen met jezelf?

Alles wat ik doe ontstaat vanuit mijn levenservaring, tomeloze energie en meesterschap als solotrompettist.

(o.a. Rotterdams Philharmonisch Orkest / Nederlands Blazers Ensemble).

Voorbij het instrument, voorbij de muzikant ligt de stilte. Mijn uitgangspunt. Het podium is nu voor jou. De plek voor luisteren en afstemmen, de plek om iets nieuws te beginnen. Een nieuw geluid te laten ontstaan. Om te creëren vanuit stilte, vaak vanuit het niets.

Laat je door mij als toonmeester inspireren en begeleiden om je eigen geluid te ontdekken. Hoe brengt die ware toon jou in beweging om impact van betekenis te maken?

Ontdek hoe jóuw toonmeesterschap eruit ziet en stem samen met mij je interne kompas af om zinnig te onderscheiden van onzinnig. Ga je het contact écht aan, dan is iedereen op de toppen van zijn kunnen. Op de toppen van zijn zijn. Dan wordt iedereen meester.

Keynotes over themas als veerkracht, passie, zelfredzaamheid, innovatie, high performance en leiderschap – ik breng mijn verhaal en laat het weerklinken met mijn trompet. Trefzekere tonen die de toehoorders zo diep raken dat zij zich openen en hun eigen verhalen willen delen. Een nieuw geluid dat stroomt.

Wil je met mij het verschil maken voor je publiek, je team, je gasten?

Informeer naar de mogelijkheden, deel met mij je ideeën en we maken samen een programma op maat. Impact gegarandeerd.
  • Kunst
  • Cultuur
  • Leiderschap
  • topmuzikant
  • Tegenslagen
  • Passie

Thema

  • Toonmeester: Ontdek je ware toon voor betekenisvolle impact.

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons