Anita Rasenberg als spreker of dagvoorzitter boeken

Hoe trek je een droomkandidaat aan en hoe word je een droomkandidaat?

Over Anita Rasenberg

Anita Rasenberg is loopbaanadviseur en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling. In haar presentaties vertelt ze over de factoren die kunnen leiden tot succesvol solliciteren naar een baan die bij je past. Daarnaast geeft ze presentaties over hoe organisaties hun droomkandidaat moeten aanspreken om deze daadwerkelijk te kunnen aantrekken. Ook is Anita Rasenberg een dagvoorzitter, die op een prettige manier een event in goede banen leidt.

Anita Rasenberg spreker boeken inhuren

Meer over Anita Rasenberg als spreker

Hoe trek je een droomkandidaat aan en hoe word je een droomkandidaat? 

Als consultant werving & selectie heeft Anita Rasenberg jarenlang samengewerkt met organisaties en kandidaten om een volwaardige match te realiseren. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je als organisatie passende kandidaten werft, professioneel selecteert en vervolgens een volwaardige bindende werkomgeving biedt. Inzicht in de belevingswereld van de droomkandidaat is een beslissende factor om die mensen aan je te binden die passen bij je organisatie. De denkwereld van een 20-jarige is totaal anders dan die van een 40-jarige. Hoe communiceer je met doelgroepen die zijn opgegroeid in de digitale wereld? Hoe raak je hun? Hoe spreek je ze aan? Op al deze vragen zal Anita praktische antwoorden geven.

En anderzijds begeleidt zij kandidaten bij hun zoektocht naar een functie die past bij wie zij zijn als mens met hun unieke combinatie van kernwaarden, talenten en drijfveren. Het is iedere keer een prachtige uitdaging om kandidaten voor te dragen die hun functie met passie zullen uitoefenen, omdat de functie en organisatie een optimale match vormen met hun persoonlijk profiel.

Tot 1 januari 2019 was Anita Rasenberg directeur/eigenaar van Spijtenburg, een landelijk bureau voor werving en selectie en interim-management in de publieke sector. Naast het opbouwen en leiden van dit middelgrote bedrijf heeft Anita ruim vijftien jaar kandidaten begeleid bij hun sollicitaties naar functies op beleids-, management- en bestuursniveau. Momenteel combineert Anita haar werk als consultant werving & selectie met het geven van lezingen en trainingen op het terrein van loopbaanbegeleiding. Het is zowel in het belang van organisaties als kandidaten dat mensen zelf aan het stuur van hun loopbaan staan, weten wie zij zijn, wat zij willen in hun professionele en persoonlijke leven en welke organisaties en functies daarbij passen.

  • loopbaanadviseur
  • coach
  • eigen waarden
  • drijfveren
  • talenten
  • persoonlijk profiel

Thema

  • Hoe trek je een droomkandidaat aan en hoe word je een droomkandidaat?

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons