Anita Rasenberg als spreker of dagvoorzitter boeken

loopbaanadviseur en coach

Over Anita Rasenberg

Anita Rasenberg is loopbaanadviseur en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling. In haar presentaties vertelt ze over de factoren die kunnen leiden tot succesvol solliciteren naar een baan die bij je past.
Daarnaast is Anita Rasenberg een dagvoorzitter, die op een prettige manier een event in goede banen leidt.

Anita Rasenberg spreker boeken inhuren

Meer over Anita Rasenberg als spreker

Sta zelf aan het stuur van je loopbaan 

Na ruim vijftien jaar directeur te zijn geweest van Spijtenburg, een landelijk bureau voor werving en selectie dat Anita Rasenberg opgericht heeft, leidt zij sinds 2019 het bedrijf Rasenberg Loopbaanadvies. Het is Anita’s passie om mensen te begeleiden in hun loopbaan en de juiste functies voor hen te vinden, die passen bij hun persoonlijk profiel. Want als je ergens goed in bent, wil dat niet altijd zeggen dat je er ook gelukkig van wordt.

Het is belangrijk om te weten wie je bent en wat je graag wil, zodat je bewuste keuzes kunt maken in je loopbaan. Anita Rasenberg helpt mensen een persoonlijk profiel te ontwikkelen, met eigen waarden, drijfveren en talenten. Hiermee wordt het gemakkelijker om te focussen op functies en organisaties waarbij je iedere dag met passie je talenten kunt inzetten.
Daarnaast geeft zij ook praktische handreikingen om succesvol te solliciteren.

  • loopbaanadviseur
  • coach
  • eigen waarden
  • drijfveren
  • talenten
  • persoonlijk profiel

Thema

  • Sta zelf aan het stuur van je loopbaan

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons