Annemarie van Gaal als spreker of dagvoorzitter boeken

Oprichtster van de grootste onafhankelijke uitgever van Rusland

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is een geboren ondernemer, Eind jaren 80 verhuisde ze met haar zoontje naar Rusland en daar heeft ze binnen twee jaar een eigen mediabedrijf opgericht genaamd: Independent Media. Dit was in de jaren 90 het eerste bedrijf dat erin slaagde om voet aan de grond te krijgen in Rusland. Haar bedrijf met ondertussen 700 werknemers is uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke uitgever van Rusland. In 2000 verkocht Annemarie haar belang in het bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland.

Annemarie van Gaal als spreker inhuren boeken

Meer over Annemarie van Gaal als spreker

Nieuwe Business Modellen 

In Nederland heeft Annemarie niet stil gezeten, ze heeft diverse bedrijven opgericht en investeert in meerdere grote projecten in binnen- en buitenland. Daarnaast is ze commissaris bij aantal grote instituten. Zo is ze actief als lid van de Raad van Bestuur bij Duo, bestuurslid bij de Start-Foundation. Ook is ze lid geweest van de Raad van Toezicht bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Verder is Annemarie bekend van verschillende tv-programma’s zoals Dragon’s Den, een dubbeltje op z’n kant en Crisis in de tent. Ook is ze vaak tafelgast bij verschillende talkshows zoals Jinek en op1.

Annemarie haar lezingen hebben drie verschillende thema’s waar je uit kan kiezen.

– Ondernemerschap en kansen grijpen
– Inclusieve organisaties en talent
– Geldzaken of armoede

  • Rusland
  • Geld
  • wereldmachten
  • investeren
  • Ondernemen
  • talkshows

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons