Arjan de Boer als spreker boeken

Trendwatcher op het gebied van hospitality en foodservice

Over Arjan de Boer

Arjan de Boer is Managing Partner van trendbureau Shoot My Food; het bedrijf dat o.a. het Food Inspiration Magazine uitgeeft; het eerste digitale magazine voor foodprofessionals ter wereld. Op 28 januari 2011 is het magazine door het Nederlands Uitgeefverbond beloond met de LOF-prijs; het beste B2B-vakblad in 2011.

Arjan de boer inhuren boeken

Meer over Arjan de Boer als spreker

Trendwatcher op het gebied van hospitality en foodservice

Arjan de Boer studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en is na een actieve carrière in de hotellerie (Rezidor group in Duitsland, Noorwegen en Jordanië) en conceptontwikkeling (Center Parcs) nu managing partner van netwerkorganisatie Foodservice Network & trendbureau Shoot My Food.

Tijdens zijn ervaring bij Center Parcs als concept- en productontwikkelaar heeft hij de wereld rondgereisd om inspiratie te zoeken in zijn vakgebied. Bij Shoot My Food heeft hij deze trendreizen voortgezet; elk jaar bezoekt Arjan diverse landen en internationale foodcapitals om nieuwe ontwikkelingen te spotten.

In die hoedanigheid heeft hij honderden ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland gesproken en bezocht. Met deze ervaring op zak spreekt Arjan de Boer op tal van seminars, congressen & workshops en neemt hij de deelnemers visueel mee op reis door de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van food, beverage en hospitality. Ook kan Arjan boeiende spreken over internationale groothandel met diverse trends en ontwikkelingen.

Thema’s

  • Duurzaam voedsel
  • Foodtrends

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons