Armand Schreurs als spreker of dagvoorzitter boeken

Poppencabaretier / Sportquizpresentator

Over Armand Schreurs

De Belgische journalist, radio- en tv-commentator Armand Schreurs brengt een satirisch poppencabaret, waarbij de moppen à la minuut gemaakt worden. Als observator woont hij meetings bij en geeft hij hoogst onbetrouwbare samenvattingen van het gebeuren: in die zin is hij de schrik van vele Belgische politici, zeker van de laatste vier premiers, die hem tot hun eigen genoegen vaak als samenvatter hebben gevraagd. Ook Nederlandse politici als Rutte, Balkenende e.a. kregen al met de poppen te maken. Hij is een veelgevraagd kroniekschrijver; zo schreef hij 10 jaar voor het Ajax Magazine, tegenwoordig schrijft hij voor Het Belang van Limburg en Cyclosprint.

Armand Schreurs spreker inhuren

Wat vonden anderen?

Recensie

Armand is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Armand Schreurs: 

Recensie sprekersarchitecten

Maren de Besten

Gemeente Gorinchem

Fantastisch

“Wij zelf vonden het écht fantastisch! De zaal heeft in een deuk gelegen van het lachen,
Armand was echt heel leuk!”

Meer over Armand Schreurs als spreker

Hilarisch poppencabaret 

Tot 2019 was hij als Belgisch medewerker onder meer actief voor NOS-radio 1, in het sportprogramma ‘Langs de Lijn’. Tevens fungeerde hij als columnist voor NOS-radio Tour de France, tijdens maar liefst zeven edities van deze wielerronde. Eerder was hij voor VRT-radio aan het werk voor Ochtendkuren (absolute nummer één in luistercijfers), Stamgasten (praatshow in een kroeg) en Buren bij Verschueren. Op VRT-tv presenteerde hij gedurende twee jaar het culinaire programma Mondfol, met kok Frank Fol. 

 Armand geeft met zijn specifieke poppenkastoptreden extra glans aan congressen, jubilea, afscheid van directeuren etc. Steeds uitgaand van improvisatie-theater, waarmee hij een ludiek overzicht van de dag geeft. 

 Hij brengt zijn act bovendien in vier talen. Naast Nederlands ook in het Engels, Frans of Duits. Rekening houdend met de vraag van de opdrachtgever. Een digitale voorbespreking is wel aangewezen, zodat hij nooit onvoorbereid is. 

Armand laat op een onnavolgbaar humoristische manier een dag herbeleven. Vaak gaan de mensen schuddebuikend van het lachen naar borrel of buffet! 

 

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons