Astrid Joosten als spreker of dagvoorzitter boeken

Surprise diner: Gek op wijn

Over Astrid Joosten

Astrid Joosten werd bekend als presentatrice voor televisie programma’s, zoals Twee voor Twaalf.

Astrid joosten spreker inhuren boeken

Meer over Astrid Joosten als spreker

Surprise diner: Gek op wijn

Astrid Joosten werd bekend als presentatrice voor televisie programma’s zoals Twee voor Twaalf. Tegenwoordig is zij een bekende naam in de (internationale) wijnwereld. Astrid is gediplomeerd vinoloog en samen met Thérèse Boer schreef ze de boeken Gek op wijn en Vrouwen gek op wijn. In deze boeken delen ze hun hartstocht voor wijn met een aantal bekende Nederlanders, zoals Karin Bloemen, Pieter van Vollenhoven en Matthijs van Nieuwkerk.

Naar aanleiding van deze boeken werd vaak gevraagd hoe je een goede wijn kiest en waar je die kunt kopen. Daarmee werd het idee van een webshop geboren. Astrid en Thérèse hebben inmiddels duizenden wijnen zelf geproefd en in hun webshop astridentherese.nl worden de door hen geselecteerde wijnen verkocht. Tegen betaalbare prijzen, omdat zij van mening zijn dat goede wijn niet per se duur hoeft te zijn.

In 2013 ontving Astrid een wijnrank van de KVNW (Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren). Dit is een onderscheiding die uitgereikt wordt aan mensen die bijdragen aan het goede imago van wijn en de wijnsector.

Als dagvoorzitter leeft Astrid Joosten zich goed in in de doelgroep en betrekt ze het publiek actief in de discussie.

Thema

  • Surprise diner: Gek op wijn

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons