Astrid Joosten als spreker of dagvoorzitter boeken

Surprise diner: Gek op wijn

Over Astrid Joosten

Astrid Joosten is een veelzijdig vakvrouw. Ze is bekend van vele televisieprogramma’s als 2 voor 12, Wat verdien je, Kanniewaarzijn, en Jongbloed en Joosten. 

Astrid joosten spreker inhuren boeken

Meer over Astrid Joosten als spreker

Surprise diner: Gek op wijn

Astrid Joosten is een veelzijdig vakvrouw. Ze is bekend van vele televisieprogramma’s als 2 voor 12, Wat verdien je, Kanniewaarzijn, en Jongbloed en Joosten. 

Zij is een betrokken dagvoorzitter; interviewen en een discussie leiden doet zij heel graag. Ze kan een breed scala aan onderwerpen aan, waarbij zij de afgelopen 15 jaar een specialisatie heeft opgebouwd met medische congressen in binnen- en buitenland.

Astrid staat bekend om haar gedegen voorbereiding en het feit dat zij altijd de doelstelling van een bijeenkomst haalt. Zij doet dit met vriendelijkheid en humor, maar ook op een doortastende manier. Als discussieleider beweegt zij zich gemakkelijk tussen de mensen en creëert zij gegarandeerd een prettige sfeer.

Verder is ze afgestudeerd vinoloog en organiseert zij geregeld wijnworkshops. En ze schrijft.

Thema

  • Surprise diner: Gek op wijn

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons