Beatrix Bos als spreker of dagvoorzitter boeken

Energietransitie

Over Beatrix Bos

Door de combinatie van haar theater- en tv-ervaring en haar technologische achtergrond zijn de presentaties van Beatrix Bos altijd levendig en interactief. Beatrix is ook te boeken als een betrokken dagvoorzitter, die geniet van het begeleiden van pandeldiscussies en interviews.

Beatrix Bos inhuren boeken spreker

Wat vonden anderen?

Recensie

Beatrix is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Breatrix Bos:

Recensie sprekersarchitecten international car lease holding

Fabiënne Ghering

International Car Lease Holding

Heel goed bevallen!

“Beatrix Bos is ons heel goed bevallen. Het is een zeer charismatische dagvoorzitter die haar
publiek weet te boeien en mee te nemen in de discussie. Iedereen was tevreden.”

Meer over Beatrix Bos als spreker

Rasinnovator: Energietransitie, duurzame mobiliteit en energiebronnen

Sinds jongs af aan is Beatrix Bos (1996) al geïnteresseerd in techniek en innovatie, maar ook in entertainment en op het podium staan. Ze koos toch voor een studie binnen de techniek en kwam al snel terecht in de energiesector, waar ze sindsdien niet meer weg te slaan is. Ze startte met de studie Sustainable Innovation aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar ze een brede blik op de energietransitie ontwikkelde. Geopolitieke, economische en technische vakken vulden elkaar goed aan.

Studeren alleen was echter al snel niet meer genoeg. Voor anderhalf jaar stopte ze haar studie om deel te worden van Solar Team Eindhoven als PR-manager. Een rol die ze in eerste instantie niet direct ambieerde, maar die uiteindelijk een gouden combinatie bleek met haar podiumachtergrond. Als PR-manager kreeg ze de kans om vele presentaties, interviews en media-optredens te geven, waar je goed leert om complexe materie op een eenvoudige manier over te brengen. Samen met het team bouwt ze een 5-persoons gezinsauto op zonne-energie, waarmee de Bridgestone World Solar Challenge in 2017 werd gewonnen. Tijdens deze achtbaan zag ze van dichtbij hoe technische innovatie tot stand komt en hoe de praktijk van de academische wereld verschilt.

Na de tijd bij Solar Team Eindhoven koos ze voor de master Sustainable Energy Technology, ook aan de TU Eindhoven. Binnen deze studie lag de focus op de ontwikkeling van technische oplossingen voor de energie transitie. Ze specialiseerde zich in energie flexibiliteit, warmtepompen en warmtenetten, en smart grids. Inmiddels werkt ze bij DIFFER, the Dutch Institute For Fundamental Energy Research, aan een onderzoeksprogramma over een integrale Nederlandse energie-infrastructuur. En zolang we nog niet volledig over zijn op duurzame bronnen, zo lang zal Beatrix nog in de energiesector te vinden zijn.

Door de combinatie van haar theater/tv ervaringen en haar technologische achtergrond kan zij bevlogen en interactieve presentaties houden.

Beatrix is ook te boeken als een betrokken dagvoorzitter, waar ze met passie paneldiscussies begeleidt en interviews houdt.

Thema’s

  • Energietransitie
  • Duurzame mobiliteit
  • Inpassing van duurzame energiebronnen
  • Smart cities & circulariteit

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons