Ben Tiggelaar als spreker of dagvoorzitter boeken

Dromen, Durven, Doen

Over Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is een onafhankelijk onderzoeker, schrijver, trainer en gedragswetenschapper. Ben studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde aan de aan de faculteit bedrijfskunde en economie van de Vrije Universiteit op een studie naar gedragsverandering in organisaties. Zijn passie: mensen, leiderschap en verandering. Zijn doel: mensen helpen hun dromen en ambities om te zetten in concrete actie. Met een gedegen achtergrond in bedrijfs- en gedragswetenschappen en met een plezierig gevoel voor entertainment verzorgt Ben sprankelende en praktijkgerichte presentaties. Hij werkt vanuit eigen praktijkonderzoek en weet zijn ervaringen op een bevlogen en enthousiaste manier over te brengen.

Ben tiggelaar spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen?

Recensie

Ben is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Ben: 

Sprekersarchitecten recensie ben tiggelaar

Martijn Dekker

Stichting KIEN

Een spetterende presentatie

“Waanzinnig! Wat een spetterende presentatie! Het was een genot om naar te luisteren en te kijken. Een enorme ontlading van energie. En mooi dat het nog ergens over ging ook.”

Meer over Ben Tiggelaar als spreker

Dromen, Durven, Doen

Vanaf 2000 veroverde Ben met zeven verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top tien. Bens bekendste boek heet Dromen, durven, doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Dromen, durven, doen is vertaald in het Engels, Duits en Arabisch. Zijn laatste boek is De Ladder. Waarom veranderen zo moeilijk is én welke 3 stappen wel werken.

Daarnaast schrijft Ben een wekelijkse column over werk en management voor NRC Handelsblad.

Bens jaarlijkse seminar MBA in één dag, waaraan meer dan 17.600 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland. Inmiddels met licentienemers over de hele wereld. Ben is visiting professor op het gebied van leiderschap en verandering aan IE Business School in Madrid. Een van de topinstituten van Europa, volgens The Economist, Financial Times, Forbes en Business Week. Ook gaf hij gastcolleges aan o.a. Harvard University, Nijenrode Business Universiteit, Rotterdam School of Management en Vlerick Leuven Gent Management School. Jaarlijks verzorgt Ben een groot aantal incompany lezingen en seminars. Vaak met grote groepen (soms meer dan 3.000 deelnemers). Tijdens deze sessies wordt er geleerd, gelachen én hard gewerkt.

KEYNOTES
Ben verzorgt keynotes tijdens congressen en complete ‘one man’-seminars over leiderschap en verandering. In Nederland en in de rest van de wereld. Doorgaans voor grote groepen, van enkele honderden tot enkele duizenden mensen. In het Engels of Nederlands.
Met inspirerende inhoud, enthousiaste presentatie en activerende korte oefeningen krijgt hij alle deelnemers op het puntje van hun stoel.

INCOMPANY
Ben verzorgt incompany sessies over onderwerpen als persoonlijk leiderschap, leidinggeven aan verandering en de menskant van innovatie. Voor zeer diverse publieken op de meest uiteenlopende locaties: van internationale directiekamers tot in de kantine van de gevangenis.

Denk aan:
•Een inspirerende, interactieve lezing voor relaties en medewerkers;
•De kick-off van een groot verandertraject;
•Een seminar op maat voor het interne leiderschapsprogramma;
•Een brainstorm met het management rond actuele uitdagingen.
Altijd op maat, praktisch en persoonlijk.

Thema’s

  • Dromen, durven, doen
  • Leiding geven aan verandering
  • Persoonlijke leiderschap: dromen, durven, doen
  • Leiderschap en verandering, van wetenschap naar praktijk
  • Duurzaam ondernemerschap

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons