Brernard Hammelburg als spreker of dagvoorzitter boeken

Wereldwatcher

Over Bernard Hammelburg

Bernard Hammelburg is buitenlandcommentator en presentator van BNR Nieuwsradio, columnist bij het Financieele Dagblad en tv-producent. Hij begon in 1969 bij Trouw, maar stapte al snel over naar radio en tv. Hij berichtte uit China tijdens de Culturele Revolutie, uit Vietnam, uit Iran tijdens de Islamitische Revolutie, uit het Midden-Oosten, uit India en Afrika. Van 1979 tot 2000 was Bernard Hammelburg correspondent in de Verenigde Staten.

Bernard Hammelburg inhuren boeken

Meer over Bernard Hammelburg als spreker

De wereld volgens Bernard Hammelburg

Daar zette hij Dateline Productions Inc. op, dat zich toelegt op de productie van documentaires en tv-concerten. Dateline Productions is verantwoordelijk voor verschillende spraakmakende documentaires. Zoals “Anne Frank, The Missing Chapter”, die wereldnieuws werd door de ontdekking van vijf nog niet eerder gepubliceerde tekstvellen uit het beroemde dagboek. De documentaire “Het verdriet van Enschede” over de vuurwerkramp werd onderscheiden met een Nederlandse Academy Award. Het tweeluik “Aftermath” over de nasleep van de aanslag op de Twin Towers in New York werd wereldwijd uitgezonden.

Voor zijn verdiensten in de buitenlandse betrekkingen is Bernard Hammelburg benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn standplaatsen New York en Amsterdam.

In zijn presentaties gaat Bernard in op zaken die van wereldbelang zijn. Hij is een veteraan op het gebied van nieuws en documentaires en door zijn scherpe inzicht en gedegen achtergrondkennis zijn de presentaties van Bernard altijd interessant en verhelderend.

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons