Bernard Schols als spreker boeken

Voorkom ruzie bij de kist

Over Bernard Schols

Prof. mr. dr. Bernard Schols (1963), exponent van de Nijmeegse vrolijke wetenschap (Radboud Universiteit), is een veel gevraagd spreker over de mystiek van het schenken en het erven, civiel en fiscaal, en gepromoveerd (2007) op de ‘sterren’ van de executeur(-testamentair). 

Berand schols inhuren boeken

Meer over Bernard Schols als spreker

Voorkom ruzie bij de kist

In zijn vorig leven was Schols notaris en rechter(-plv). Mede van zijn hand verscheen het populaire boek ‘Voorkom ruzie bij de kist’, dat een week na verschijnen al op nummer 1 stond in de Bruna Boekentop 100. Als deskundige beantwoordt hij vragen op het gebied van schenken en erven in het weekblad Elsevier. Schols stond met zijn college ‘Schenken en erven in één dag’ onder meer in Theater de La Mar in Amsterdam en het Chassé theater te Breda. 

Bernard Schols is een populaire spreker bij de TeeuwenGroep, trad onder meer op met Voorkom ruzie bij de kist bij Spijkers met koppen.

Thema’s

  • Voorkom ruzie bij de kist
  • Levenstestament
  • Erfrecht en Estateplanning

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons