Björn van der Doelen als spreker of dagvoorzitter boeken

De reis van topvoetballer naar verhalenverteller en zanger

Over Björn van der Doelen

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen vertelt tijdens zijn presentaties verhalen over de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Door de vele optredens als muzikant is hij uiterst comfortabel op het podium. Hij houdt het publiek graag een spiegel voor met zijn goudeerlijke en soms een beetje ongemakkelijke verhalen. Björn is een spreker en dagvoorzitter met een oprecht karakter, die een bijzondere draai geeft aan het event.

Bjorn van der doelen spreker inhuren

Meer over Björn van der Doelen als spreker

Levensverhaal met vallen en opstaan

Björn van der Doelen is een profvoetballer die gespeeld heeft voor PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Na deze carrière heeft hij zich toegelegd op muziek en hij heeft inmiddels diverse albums op zijn naam staan. Björn heeft een theatertour gedaan met Karin Bruers en Henk van Straten, en hij stond in het voorprogramma van Guus Meeuwis. Naast zijn individuele successen op muzikaal gebied heeft hij ook populariteit verworden met zijn band De Huursoldaten.

Op het gebied van media heeft Björn behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo is hij te zien als acteur in de carnavalvrij en meenaarverbier campagnes, de misdaadserie Fenix en de bioscoopfilm Catacombe. Daarnaast is hij columnist en programmamaker voor onder andere Omroep Brabant.

Thema

  • Levensverhaal met vallen en opstaan

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons