Bodielle Nooitgedagt als spreker of dagvoorzitter boeken

Coach, spreker en gespreksleider

Over Bodielle Nooitgedagt

Bij een presentatie van Bodielle Nooitgedagt wordt het publiek actief betrokken. Ze daagt mensen uit om mee te denken en mee te doen, waardoor er ook onderling contact ontstaat. Na afloop is het publiek steevast enthousiast én geïnspireerd. Bodielle wordt vaak omschreven als inspirerend en prikkelend. Ze weet met praktische voorbeelden aan te geven hoe je een concept vertaalt naar de dagelijkse werkzaamheden.

Bodielle nooitgedagt inhuren boeken als spreker

Meer over Bodielle Nooitgedagt als spreker

Van Kennis naar Creativiteit en Veerkracht

Bodielle heeft een ruime ervaring in coaching en het geven van workshops en presentaties. Ze heeft veel organisaties begeleid in hun ontwikkelingsproces en veel jonge managers hebben met haar hulp hun leiderschap vormgegeven. Het leidinggeven aan multiculturele teams heeft unieke uitdagingen en Bodielle laat zien hoe je effectief leiding geeft door je te verdiepen in de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende culturen. Ook bij teams met diverse generaties kun je je aanpak optimaliseren door rekening te houden met de globale eigenschappen van elke generatie, zodat ‘jong’ en ‘oud’ van elkaar kunnen leren. Het gaat om het “Eén Generatie Denken”: koppel de ervaring van de ‘ouderen’ aan de visie van de ‘jongeren’ en je krijgt een optimale teamprestatie! In de sportwereld zijn hier veel voorbeelden van te vinden.

Het thema Omgaan met Veranderingen is hier een logisch vervolg op. Hoe zorg je als organisatie voor een motiverend arbeidsklimaat terwijl er veranderingen plaatsvinden? Creativiteit en veerkracht zijn sleutelwoorden als het gaat om aanpassen aan een nieuwe situatie.

Thema’s

  • Leidinggeven aan diverse generaties
  • Leidinggeven aan multiculturele teams
  • Effectief leidinggeven
  • Verandermanagement: de route naar succesvol implementeren

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons