Spreker inhuren - het brein / de hersenen

Waarom zou ik een spreker inhuren voor mijn event?

De kracht van een inspirerende en motiverende spreker bij een congres, seminar of een ander event is enorm groot en wordt dan ook vaak onderschat. Het zijn niet alleen de sprekers zelf die de impact maken op het publiek, maar het zijn ook de verhalen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Hoe werkt het boeken van een spreker?

Het boeken van een spreker is heel makkelijk. Wij gaan samen kijken naar wat voor spreker het beste bij uw event past en vervolgens kijken we hoe wij uw event het best kunnen organiseren.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke spreker kan een inspirerende lezing geven over ons centrale thema? Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter voor ons congres? Wij geven u met meer dan 25 jaar ervaring advies over hoe u het beste uw event kan organiseren. Heeft u nog meer vragen of ben je op zoek naar inspiratie? Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvend orientatiegesprek aan waarin u al uw vragen kan stellen.

Vind de beste spreker op het gebied van het brein / de hersenen

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker op het gebied van het brein? De TeeuwenGroep denkt graag met u mee. De ervaringsdeskundigen en psychologen gaan graag dieper in op diverse facetten van het menselijk brein, zoals breinonderhoud, het effect van beweging en mentale gezondheid. De sprekers zetten hun ervaringen en inzichten om naar relevante lessen voor uw bedrijf, organisatie of (zorg)instelling. De TeeuwenGroep denkt graag met u mee tijdens de zoektocht naar de beste spreker voor uw event. We bieden diverse psychologen, dagvoorzitters en sprekers op het gebied van het brein. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

CSS is here

Wat voegt een spreker over de hersenen toe aan uw event?

Het boeken van een krachtige spreker over het brein zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. De kennis van deze wetenschap is voor ieder individu zeer waardevol en heeft impact op jan en alleman. Onze sprekers weten door hun ervaring van dit zeer gecompliceerde onderwerp begrijpelijk én nuttig te maken voor iedereen.

Wat onderscheidt een ‘brein spreker’ van andere sprekers?

Onze sprekers met een enorm scala aan expertise over de hersenen bieden een glimp van een wereld die voor velen enorm vreemd is (de breinwetenschap). Betover uw gasten met de nieuwste ontdekkingen en innovaties door een van onze inspirerende ‘brein sprekers’ te boeken voor uw volgende event.