Bruno Fabre als spreker boeken

Waterstof & Energietransitie

Over Bruno Fabre

Hij studeerde onlangs af bij de Hydrogen Academy en is betrokken bij projecten voor het aanmaken van waterstof direct vanuit onze daken. Solhyd is daar één van: het resultaat van 10 jaar onderzoek bij de universiteit van Keulen, wat vele opzienbarende vernieuwingen tot gevolg heeft gehad.    

 

Bruno Fabre inhuren

Meer over Bruno Fabre als spreker

Waterstof & Energietransitie

Sinds de oorlog in Oekraïne zien we een grote prijsstijging van energie, maar ook zien we een sterk groeiende belangstelling voor alternatieve energiebronnen met een lage CO2 en stikstof uitstoot. De tijd van steenkool, olie en aardgas is nog niet voorbij, maar de nieuwe energiebronnen maken een forse inhaalrace: overal zien we windmolens uit de grond komen, zonnepanelen op daken en velden. Nooit in onze historie is de belangstelling voor het verminderen van energiekosten zo groot geweest. Elektrificatie lijkt voor velen de oplossing, maar helaas zijn de grenzen ervan nu al zichtbaar. Waterstof staat nu volop in de belangstelling, nadat het in het begin van deze eeuw fors werd gepromoot, onder meer door de wereldberoemde econoom Jeremy Rifkin.

Wat is waterstof? Waar hebben we waterstof voor nodig? Wat betekent het voor onze mobiliteit? Wat betekent het voor de verduurzaming van onze industrieën? Hoe combineer je waterstof met andere energiebronnen? Wat gaat waterstof betekenen voor de verdeling van de macht in de wereld? Hoe zetten we als overheid, burger, onderneming de eerste stap in de richting van waterstof?

Bruno geeft antwoorden, inzichten, brengt wijsheid en maakt het onderwerp zeer begrijpelijk. Hij is afgestudeerd aan één van de meest prestigieuze universiteiten van Frankrijk en heeft onder andere met zijn boek Bankroots laten zien in staat te zijn het helikopter view te bieden die veel leidinggevenden nodig hebben in veranderende tijden. 

Geniet, luister en boek hem voor je event: hartstocht, passie en kennis spatten van zijn presentaties af.

Thema’s

  • Waterstof & Energietransitie
  • Brains and Machine
  • Artificial Intelligence
  • Synthetic Reality
  • Technologische Trends naar 2030
  • Working in the Future (Het hernieuwd HR model)
  • Innoveren met Data
  • Computers op de klantenservice

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons