Bruno Fabre als spreker boeken

Waarom gaan AI en ChatGPT de wereld op zijn kop zetten?

Over Bruno Fabre

Bruno Fabre beheerst een diversiteit aan onderwerpen op een hoog niveau. Hij speurt naar de jongste trends en vernieuwingen en helpt organisaties een stap vooruit te maken in denken en doen. Technologie en psychologie, gemengd met innovatieve marketing hebben zijn voorkeur. Hij is gediplomeerd in Neuro Linguistic Progammeren (NLP) en Artificial Intelligence (AI). Hij studeerde onder meer aan de Stanford University op het gebied van “Psychologie en Brain Research”. Hij kan boeiend vertellen hoe ons brein werkt, boodschappen ontvangt en hoe ons brein technologie aanstuurd. De laatste tijd wordt hij veel gevraagd op het gebied van  Artificial Intelligence, recent de combinatie AI en ChatGPT. Onlangs studeerde hij af op de Hydrogen Academy en is daardoor betrokken bij projecten voor het aanmaken van waterstof.

Bruno Fabre inhuren

Wat vonden anderen?

Recensie

Bruno is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Bruno Fabre:

Waternet recensie sprekersarchitecten

Kees van den Berge

Waternet

Fascinerend

“Bruno Fabre koppelt veel kennis aan een helder taalgebruik. Hij laat met fascinerende
beelden zien hoe technologie en mens steeds meer één worden.”

Meer over Bruno Fabre als spreker

Waarom gaan AI en ChatGPT de wereld op zijn kop zetten?

ChatGPT is volgens Bruno Fabre alleen de top van de ijsberg op AI (Kunstmatige Intelligentie) gebied. ChatGPT combineert een aantal technologieën en algoritmes die door Kunstmatige Intelligentie in de laatste decennia ontwikkeld zijn. Door de digitalisering van onze wereld beschikken machines vandaag over enorm veel data. Ze weten wie we als mens zijn, hoe we werken, denken, schrijven, praten en zelfs voelen. Deze data zijn niet alleen begrijpelijk voor machines, ze leren er ook van en zijn daardoor in staat om ons eigen gedrag digitaal te imiteren.

Nadat de industriële robotisering een stormachtige ontwikkeling achter de rug heeft komt nu net zo stormachtig de intellectuele robotisering op ons af. Dit raakt onze hele maatschappij en zet ook de werkgelegenheid op zijn kop. Wat gaat dit betekenen voor beroepen als programmeurs, accountants, communicatiemensen, journalisten, leraren etc.?

We onderschatten als mens de snelheid van het optreden van een fenomeen als ChatGPT: het bereikte 1 miljoen gebruikers in 5 dagen, terwijl Spotify er 7 maanden over deed. We onderschatten wat de impact voor bedrijven zal zijn. Bereid je voor, maar wees snel want de technologie is al met je klanten aan het chatten. Het duurt niet lang voordat ze al hun wensen vervullen en alles voor ze aanbieden wat ze werkelijk nodig hebben, of het nu producten of diensten zijn.

Bruno zet ook jouw wereld op zijn kop!

Daarnaast studeerde Bruno Fabre onlangs af bij de Hydrogen Academy en is betrokken bij projecten voor het aanmaken van waterstof direct vanuit onze daken. Solhyd is daar één van: het resultaat van 10 jaar onderzoek bij de universiteit van Keulen, wat vele opzienbarende vernieuwingen tot gevolg heeft gehad.

Hij heeft ook veel succes met zijn thema “Waterstof en Energietransitie”. Sinds de oorlog in Oekraïne zien we een grote prijsstijging van energie, maar ook zien we een sterk groeiende belangstelling voor alternatieve energiebronnen met een lage CO2 en stikstof uitstoot. De tijd van steenkool, olie en aardgas is nog niet voorbij, maar de nieuwe energiebronnen maken een forse inhaalrace: overal zien we windmolens uit de grond komen, zonnepanelen op daken en velden. Nooit in onze historie is de belangstelling voor het verminderen van energiekosten zo groot geweest. Elektrificatie lijkt voor velen de oplossing, maar helaas zijn de grenzen ervan nu al zichtbaar. Waterstof staat nu volop in de belangstelling, nadat het in het begin van deze eeuw fors werd gepromoot, onder meer door de wereldberoemde econoom Jeremy Rifkin.

Wat is waterstof? Waar hebben we waterstof voor nodig? Wat betekent het voor onze mobiliteit? Wat betekent het voor de verduurzaming van onze industrieën? Hoe combineer je waterstof met andere energiebronnen? Wat gaat waterstof betekenen voor de verdeling van de macht in de wereld? Hoe zetten we als overheid, burger, onderneming de eerste stap in de richting van waterstof?

Bruno geeft antwoorden, inzichten, brengt wijsheid en maakt het onderwerp zeer begrijpelijk. Hij is afgestudeerd aan één van de meest prestigieuze universiteiten van Frankrijk en heeft onder andere met zijn boek Bankroots laten zien in staat te zijn het helikopter view te bieden die veel leidinggevenden nodig hebben in veranderende tijden.

Geniet, luister en boek hem voor je event: hartstocht, passie en kennis spatten van zijn presentaties af.

Thema’s

  • Waarom gaan AI en ChatGPT de wereld op zijn kop zetten?
  • Brains and Machine
  • Artificial Intelligence
  • Synthetic Reality
  • Technologische Trends naar 2030
  • Working in the Future (Het hernieuwd HR model)
  • Innoveren met Data
  • Computers op de klantenservice
  • Waterstof & Energietransitie

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons