Caroline de Gruyter als spreker boeken

Europa Expert

Over Caroline de Gruyter

Caroline de Gruyter gaat tijdens haar presentaties – in het Nederlands of Engels – in op de politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen in Europa, waarbij ze af en toe lijntjes trekt naar Nederland. Haar brede blik, haar belezenheid én haar bereidheid om net wat verder te kijken dan anderen maken haar presentaties zeer de moeite waard. Ze is een spreker met daadkracht, inhoud en een aanstekelijk enthousiasme.

Caroline de Gruyter inhuren boeken

Wat vonden anderen van Caroline de Gruyter als spreker?

Recensie

Caroline is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Caroline de Gruyter:

Roland Rutten inhuren boeken spreker

Roland Rutten

Every Second

Boeiend en kraakhelder

“Caroline de Gruyter heeft een wereldnaam als het gaat over de ontwikkelingen in de
Europese Unie en de relatie met Nederland en de rest van de wereld. Als succesvolle
schrijver van boeken over Europa geeft ze blijk van een grote vakkennis. Deze kennis kan zo
op een boeiende en kraakheldere manier delen met haar publiek. Ze maakt altijd veel
discussie los bij haar publiek.”

Meer over Caroline de Gruyter als spreker

Actualiteiten rond Nederland, Europa en Rusland

Caroline de Gruyter is journalist en Europa-correspondent van NRC Handelsblad. Ze schrijft elke week de column In Europa en haar columns verschijnen ook in buitenlandse kranten zoals The New York Times. Ook is ze columnist van Foreign Policy, EUobserver en De Standaard en is ze lid van de European Council on Foreign Relations.

Caroline heeft diverse boeken geschreven over onder andere de Gazastrook en de clash tussen globalisering en democratie. Haar boek Beter wordt het niet, een reis door het Habsburgse Rijk en de Europese Unie betekende haar internationale doorbraak. Caroline won de prestigieuze Anne Vondelingprijs voor politieke verslaggeving en is geboeid door politieke, historische en sociologische onderstromen in Europa. Daarnaast weet ze als een van de weinigen hoe de hazen in Brussel lopen.

Caroline de Gruyter geeft regelmatig lezingen over Europa. Daarin vertelt ze over de verandering in de politieke verhoudingen door Brexit en gaat zij in op de steeds politieker wordende positie van de EU in de wereld. Ook beschrijft ze wat de gevolgen zijn van de oorlog in Oekraïne voor de EU en de NAVO.

Thema’s

  • Actualiteiten rond Nederland, Europa en Rusland
  • De EU na Brexit

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons