Cees Veerman als spreker boeken

Voormalig Minister van Landbouw

Over Cees Veerman

De voormalige Minister van Landbouw en Voedselkwaliteit Cees Veerman geeft tijdens zijn presentaties een boeiend beeld en achtergrondinformatie van een scala aan onderwerpen. De vraagstukken die hij bespreekt, geven veel stof tot nadenken.

Cees Veerman inhuren boeken spreker

Meer over Cees Veerman als spreker

Ondernemerschap: wijsheid is belangrijker dan kennis

Cees Veerman was niet alleen Minister van Landbouw en Voedselkwaliteit, maar ook hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en aan Wageningen University. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het bedrijfsleven, onder meer als CEO van Bracamonte, een bedrijf met meer dan drie miljard omzet in de agrarische en voedselsector.

Vanuit deze diversiteit heeft Cees Veerman zich ontwikkeld tot een ondernemer, onderzoeker, wetenschapper en bestuurder van Europese allure. Momenteel is hij adviseur van verschillende organisaties en via diverse voorzitterschappen en commissariaten blijft hij betrokken. Zo houdt hij zich bezig met de modernisering en herstructurering van het Westlandse kassengebied en blijft hij op de hoogte van de wereldwijde ontwikkelingen in de landbouw-, tuinbouw- en veeteeltsecor .

Tijdens zijn presentaties komen interessante vragen naar voren: Waarom is wijsheid belangrijker dan kennis? Waarom zijn integriteit en ethiek zo belangrijk? Waar liggen de kansen voor Nederlandse agrarische ondernemingen? Cees Veerman weet steeds opnieuw zijn publiek te boeien en uit te dagen, zodat er na de bijeenkomst zeker nog lang nagedacht wordt over zijn boodschap.

Thema’s

  • Ondernemerschap: wijsheid is belangrijker dan kennis, integriteit en ethiek
  • Mijn blik op de wereld: Van globalisering naar glokalisering
  • De stand van zaken in de Nederlandse economie
  • Duurzaam Ondernemen
  • Europa: Een mooie uitdaging
  • De toekomst van het agrarisch bedrijf

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons