Chazia Mourali als spreker of dagvoorzitter boeken

Chazia Mourali dúrft!

Over Chazia Mourali

Natuurlijk kennen de meeste mensen Chazia Mourali van het RTL programma De Zwakste Schakel. Wat de meeste mensen niet weten is dat deze rol maar een heel klein onderdeel is van haar carrière en bepaald niet haar werkelijke persoonlijkheid weerspiegelt. 

Chazia Mourali spreker inhuren of boeken

Meer over Chazia Mourali als spreker

Chazia Mourali dúrft!

Authenticiteit, vakmanschap, originaliteit, oprechte interesse, kennis, levendigheid, integriteit en een heerlijke dosis humor. Dat zijn dekernkwaliteiten van Chazia Mourali. Televisiemaker, radiomaker, schrijver, moderator. Haar recente televisieserie Chazia en Puccini kon rekenen op grote waardering van kijkers en kenners. In vloeiend Italiaans ondervroeg ze iedereen met verstand van zaken over de koning van de opera. Op Radio 1 maakt ze het programma Goed Ingelichte Kring, binnekort ondersetund door de podcast Madame Machiavelli, over vrouwen en macht. Mourali publiceerde het boek Het Einde voor Beginners over levenseinde zorg, waar veel media aandacht voor was en dat door vele betrokkenen in de palliatieve zorg en het ministerie van Volksgezondheid werd gewaardeerd vanwege gedege onderzoek en ontroerende menselijke warmte die eruit blijkt. Natuurlijk is Chazia bij het grote publiek vooral bekend van De Zwakste
Schakel, de Achmea Kennisquiz, Char enzovoort. Maar bij de Teeuwengroep kennen wij haar al jarenlang als een bevlogen spreker en moderator die tot de kern van een onderwerp gaat, goed kan luisteren en voor wie een levendige uitwisseling met hun publiek een must is. Gezien haar kennis
van 5 talen is ze in binnen en buitenland inzetbaar.

Thema

  • Chazia Mourali dúrft!

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons