Christiaan Teeuwen als spreker of dagvoorzitter boeken

Waar brengt technologie ons naar toe?

Over Christiaan Teeuwen

In zijn presentatie neemt Christiaan Teeuwen het publiek mee in de nieuwe technologieën die op ons af komen. Het is een futuristisch beeld dat menig mens laat schrikken, want ja, het gaat erg hard. Onderwerpen als zelfrijdende auto’s, zonneauto’s, robotica en the internet of things razen in een hoog tempo door de zaal. Hierna brengt Christiaan zijn presentatie terug naar de werkelijkheid en toont hij aan dat innovatie voor iedereen bereikbaar is.

Christiaan Teeuwen inhuren boeken spreker dagvoorzitter

Wat vonden anderen?

Recensie

Christiaan is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Christiaan Teeuwen:

ICSB recensie sprekersarchitecten teeuwengroep

Cesar Bandera, PhD

Program Director, Academy of the International Council for Small Business
Professor of Entrepreneurship

Christiaan excelled

“The finalists and ultimate winner of the 2018 of the International Council for Small Business (ICSB) World Congress were selected mostly by the dignitaries attending the ICSB World Congress. Christiaan excelled in conveying his value proposition not only during his scheduled presentation, but throughout the ICSB venue. This additional exposure was also a
factor in his placing first in the World Congress.”

Olli Vuola

Executive director Aalto Ventures Program, Helsinki, Finland
Multiple boards of directorships

Very inspring, clear and to the point

“Christiaan’s presentation concerning UBIFI, their financial solution for people without access to finance (e.g. Africans), was very inspiring, clear and to the point. His message made people think about how innovations should be setup to be sustainable and still create societal impact. In my opinion he is very inspiring and I think he will have a bright future in this field of public speaking.”

Meer over Christiaan Teeuwen als spreker

Waar brengt technologie ons naar toe?

Christiaan is werkzaam als Corporate Development Manager bij VodafoneZiggo. Daarvoor was hij werkzaam bij Strategy& als Innovatie Strategy Consultant. Hij was in zijn studententijd een van de founders van The Innovation Space van de TU Eindhoven, een broedplaats van nieuwe ideeën waarbij studenten baanbrekende innovaties tot stand brengen waaruit succesvolle bedrijven zijn voortgekomen. Innovation Space heeft inmiddels een wereldnaam opgebouwd. In 2022 werden ze gekozen tot het  beste innovatie -en samenwerkingsinitiatief op onderwijsgebied van alle Europese universiteiten. Inmiddels heeft de Innovation Space zich mogen verheugen op het bezoek van Koning Willem Alexander, Premier Rutte, Angela Merkel, de premier van Griekenland en vele anderen. De manier van werken van deze studenten vertaalt Christiaan naar organisaties als inspiratiebron voor hun innovatiestrategie.

Daarnaast put hij uit zijn ervaring met praktische Corporate innovatie onder meer bij VGZ, KPN en het Ministerie van Defensie.

Met sprekende voorbeelden laat hij zien hoe je als klein bedrijf, maar ook als grote organisaties met een klein budget toch effectief kunt innoveren. Innovatie, ondernemerschap en technologie zijn de grootste inspiratiebronnen van Christiaan Teeuwen. Tijdens zijn presentatie komt hij met pakken voorbeelden over het experimenteren met nieuwe innovaties en het interdisciplinair samenwerken.

Christiaan is tevens een uitstekend dagvoorzitter die jouw event kan leiden en jouw gasten op een spectaculaire manier kan verrassen. Het boeken van Christiaan Teeuwen zorgt voor een informatieve presentatie met de focus op nieuwe technieken. Met zijn charisma weet hij het publiek mee te nemen in nieuwe duurzame technologieën.

Thema’s

  • Waar brengt technologie ons naar toe?
  • De belevingswereld van jongeren. Het generatie denken.
  • Innoveren: praktische tips voor ieder budget.
  • Startup: wat is nodig voor succes?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons