Christiaan Teeuwen als spreker of dagvoorzitter boeken

Waar brengt technologie ons naar toe?

Over Christiaan Teeuwen

In zijn presentatie neemt Christiaan Teeuwen het publiek mee in de nieuwe technologieën die op ons af komen. Het is een futuristisch beeld dat menig mens laat schrikken, want ja, het gaat erg hard. Onderwerpen als zelfrijdende auto’s, zonneauto’s, robotica en the internet of things razen in een hoog tempo door de zaal. Hierna brengt Christiaan zijn presentatie terug naar de werkelijkheid en toont hij aan dat innovatie voor iedereen bereikbaar is.

Christiaan Teeuwen inhuren boeken spreker dagvoorzitter

Meer over Christiaan Teeuwen als spreker

Waar brengt technologie ons naar toe?

Christiaan is werkzaam bij Strategy&. Door zijn werk als innovatie-consultant heeft hij veel bedrijven en projecten van dichtbij gezien, van low tech tot high tech. Door sprekende voorbeelden laat hij zien hoe je als klein bedrijf, maar ook als grote organisatie, kunt innoveren. En wat kunnen wij leren van de innovatiekracht van studenten?

Innovatie, ondernemerschap en technologie zijn de grootste inspiratiebronnen van Christiaan Teeuwen. Tijdens zijn presentatie licht hij dit toe aan de hand van onderwerpen als het experimenteren met nieuwe innovaties, interdisciplinair samenwerken en hoe rijd je in tachtig dagen met een elektrische motor de wereld over?

Christiaan is tevens een uitstekend dagvoorzitter die jouw event kan leiden en jouw gasten op een spectaculaire manier kan verrassen. Het boeken van Christiaan Teeuwen zorgt voor een informatieve presentatie met de focus op nieuwe technieken. Met zijn charisma weet hij het publiek mee te nemen in nieuwe duurzame technologieën.

Thema’s

  • Waar brengt technologie ons naar toe?
  • De belevingswereld van jongeren. Het generatie denken.
  • Innoveren: praktische tips voor ieder budget.
  • Startup: wat is nodig voor succes?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons