Christian Kromme als spreker boeken

Humanification: navigatie in een wereld vol disruptieve innovaties!

Over Christian Kromme

In 2011 heeft Christian een vrij unieke vinding gedaan. Tijdens de zoektocht naar zijn dochters gezondheid heeft Christian zeven unieke golf patronen ontdekt in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Deze zeven golfpatronen vormen tevens een blauwprint voor de disruptieve technologische trends die we vandaag de dag om ons heen zien, de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Dit geeft organisaties en bedrijven meer zekerheid naar de toekomst toe en daarmee een solide basis bij de vorming van langere termijn visies en strategieën.

Christian Kromme inhuren boeken spreker

Meer over Christian Kromme als spreker

Humanification: navigatie in een wereld vol disruptieve innovaties!

Onze wereld veranderd in een exponentieel tempo! Er komt letterlijk een vloedgolf van digitale disruptie op ons af. Veel organisaties zien deze golf als een bedreiging en zijn bang, maar er zijn ook organisaties die deze vloedgolf juist zien als een kans. Disruptieve organisaties als Uber en AirBnB denken als surfers en weten precies waar en wanneer ze op de golf moet springen om de kracht van de golf te benutten om snelheid te kunnen maken. Christian daagt organisaties en bedrijven uit om te denken als een surfer en helpt daarmee om een disruptieve dreigingen te veranderen in disruptieve kansen.

Hoe snel veranderd de wereld nu echt? Wat is exponentiele technologie? Welke parallellen zijn er tussen biologie en technologie? Welke technologische trends komen eraan en wanneer moet ik welke technologie gaan gebruiken? Hoe maak ik mijn organisatie wendbaarder? Hoe kan ik de toekomst voorspellen om er vervolgens op te anticiperen? Hoe denk ik groot, maar start ik klein. Hoe wordt ik de Uber in mijn branche of sector? Op deze en vele andere innovatie vraagstukken geeft Christian tijdens zijn presentaties antwoord.
Laat je verassen door een presentatie van Christiaan Kromme die je op een openhartige, enthousiaste en inspirerende wijze meeneemt in een snel veranderde wereld vol technologische ontwikkelingen en disruptieve innovaties. Dit alles gebaseerd op het snijvlak van mens en technologie.

Thema

  • Humanification: navigatie in een wereld vol disruptieve innovaties!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons