Coen Jutte als spreker of dagvoorzitter boeken

Vertrouwen

Over Coen Jutte

Verander-expert en muzikant Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis bij Aberkyn van McKinsey. Of het nu gaat om veranderen, samenwerken, leiderschap, ondernemerschap of vitaliteit, zijn motivational speech haalt mensen speels uit hun comfortzone en begeleidt ze van inspiratie naar actie: Wat gaan we vanaf morgen anders doen?

Het boeken van Coen maakt van uw event een actieve en leerzame beleving voor uw gasten. Met zijn enthousiasme weet hij op een humoristische wijze verbinding te maken met zijn publiek. Uw gasten gaan naar huis met nieuwe inzichten en een onvergetelijke ervaring.

Coen Jutte inhuren

Wat vonden anderen van Coen Jutte als spreker?

Recensie

Coen is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Coen Jutte:

Sprekersarchitecten Boskalis recensie

Resie Schriek

Boskalis

Heel goed ontvangen

“Alles is goed verlopen die middag, contact met Coen verliep zeer goed en zijn
aanwezigheid/optreden is binnen ons bedrijf ook heel goed ontvangen. Kortom een mooie
bijeenkomst gehad.”

Meer over Coen Jutte als spreker

Veranderen als belevenis

Coens motivational speech: beleef werkelijke verandering
We moeten anticiperen op een steeds sneller veranderende wereld. Ons brein is echter behoudzuchtig en houdt ons in de comfortzone. Zodat we blijven doen wat we deden om vooral te krijgen wat we kregen. Hoe doorbreken we deze patronen? Hoe veranderen we mee? en Hoe leren en groeien we echt? In zijn motivational speech De Nootenkraker legt Coen Jutte uit hoe ons brein werkt én laat je werkelijke verandering beleven. Doe een survival van drie dagen Ardennen in een half uur!

Over Coen Jutte
Delfts ingenieur Coen Jutte begon zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier en begenadigd pianist. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey, heeft hij nu met zijn bedrijf De Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Met zijn gelijknamige speech is hij een veelgevraagd spreker over groei, leren, veranderen, doorbreken van patronen en psychologische veiligheid.

Onderwerpen:

Psychologische veiligheid, criterium nr. 1 voor excellente team-prestaties
In 2016 ontdekte Google in het beroemde onderzoek Aristotle in de eigen organisatie dat psychologische veiligheid het criterium nr. 1 is voor teamperformance. Hoe worden leiders enthousiast om ermee aan de slag te gaan? Volgens Coen Jutte eerst door bewustwording, het besef dat psychologische veiligheid over twee dingen gaat: ruimte pakken voor jezelf én ruimte geven aan anderen. En vervolgens te vragen:  hoeveel (speel)ruimte creëren we al met zijn allen en waar hangt laag fruit om deze ruimte te vergroten?

Motivational speech: Wat doen we morgen anders dan vandaag?
We hebben een inspirerende dag gehad en zitten vol nieuwe ideeën. Terug op ons werk zullen we echter merken, dat we eigenlijk weer gemakkelijk doen wat we deden om te krijgen wat we kregen. Hoe zorgen we ervoor dat het energieke, geïnspireerde gevoel dat we nu hebben, ook omgezet wordt in daden straks? Coen Jutte legt uit hoe je de beperkingen van ons brein kunt omzeilen en laat je in een energieke speech ervaren hoe je kunt groeien naar een echte change-maker.

Het geheim van krachtig leiderschap anno nu
Hoe groei je als verbindende leider in deze tijden? Door psychologische veiligheid op 1 te zetten. Onderzoek (Harvard, Google) heeft immers uitgewezen, dat dit het belangrijkste criterium is voor de performance van hedendaagse teams. Coen legt uit, dat dit vooral een kwestie is van bewustwording, dat leden van psychologisch veilige teams twee dingen goed kunnen: ruimte pakken voor jezelf én ruimte geven aan anderen. En de leider gaat hierin voorop.

Thema

  • Veranderen als belevenis

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons