Coen Olde Olthof als spreker boeken

De kracht van neuromarketing: Hoe je het onderbewuste kunt aanspreken om effectieve marketing te creëren!

Over Coen Olde Olthof

Coen heeft als van jongs af aan een passie voor de bijzondere combinatie van Technologie, cognitie en het onderbewuste. Hij vindt het leuk om kennis te vergaren en te delen over hoe mensen worden beïnvloed zonder dat ze het zelf doorhebben. Het liefst door voorbeelden te delen van hoe een beter begrip van menselijk gedrag producten, marketing en ons dagelijks leven kan verbeteren. Hij woont in Amsterdam leest graag boeken samen met zijn dochter. Door zijn jeugd in Italië is hij voor eeuwig verslaafd aan Espresso en Pasta. 

Coen Olde Olthof als spreker inhuren boeken.jpg

Meer over Coen Olde Olthof als spreker

De kracht van neuromarketing: Hoe je het onderbewuste kunt aanspreken om effectieve marketing te creëren!

Coen is een bekwaam en inhoudelijk gedreven spreker met expertise in Neuromarketing, Artificial Intelligence (vooral Computer Vision) en cognitieve psychologie. In de cognitieve psychologie staan mentale functies zoals onderbewustzijn, emotie, taal, informatieverwerking en controle over ons gedrag centraal. Met een achtergrond als voormalig CMO, en als een van Nederlands best beoordeelde marketeers, combineert hij een uniek perspectief in zijn presentaties: Neuromarketing & AI. Als oprichter van een neuromarketing bureau en twee tech plaftorms heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij heeft een passie voor cognitie en ons onderbewuste gedrag en is gefascineerd door de vaak irrationele manier waarop mensen zich kunnen gedragen. Hij is voorzitter van de Behavioral Science Council van de I-Com en was een highly rated spreker op tal van conferenties en events, waaronder TEDx, The Neuromarketing World Forum, The Shopper Brain Conference, YouTube Works en The Mobile Marketing Association.

Coen is een boeiende en dynamische spreker die het publiek laat ervaren hoe het onbewuste werkt door voorbeelden en met het geven inzichten in menselijk gedrag. Hij gebruikt veelal voorbeelden en casestudy’s om zijn punten te illustreren en maakt complexe concepten gemakkelijk te begrijpen. Hij heeft een talent voor het uitleggen van technische informatie op een begrijpelijke manier voor alle soorten publiek. Hij is benaderbaar en vindt het leuk om in contact te komen met zijn publiek, waardoor zijn presentaties interactief maar vooral memorabel zijn.

Thema’s

  • De kracht van neuromarketing: Hoe je het onderbewuste kunt aanspreken om effectieve marketing te creëren!

  • De wetenschap van overtuiging: Begrijpen hoe cognitieve vooroordelen ons besluitvormingsproces beïnvloeden

  • Cognitie en consumentengedrag: Hoe ons brein onze koopbeslissingen beïnvloedt

  • YouTube-advertentietesten en benchmarking: Hoe AI-gestuurde platforms kunnen helpen bij het verbeteren van uw advertentiestrategie

  • De psychologie van triviale feiten: Hoe begrip van menselijk gedrag kan helpen ons leven te verbeteren

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons