Cyriel Kortleven als spreker boeken

Ontwikkel je 'verander mindset'

Over Cyriel Kortleven

Een ladder over een bananenschil plaatsen om te vermijden dat iemand erover valt is wellicht niet de meest efficiënte oplossing. Helaas vind je in bijna elke organisatie diverse laddertjes (regels, gewoontes, assumpties, …) terug die ooit hun waarde gehad hebben maar nu omwille van de veranderde wereld soms zelfs contra-productief werken. We verwijderen ze echter niet omdat verandering bedreigend is.

Cyriel kortleven inhuren boeken als spreker

Meer over Cyriel Kortleven als spreker

Ontwikkel je ‘verander mindset’

En op dat moment komt Cyriel Kortleven in beeld. Hij heeft een levensmissie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Er zijn teveel mensen die niet hun volledig potentieel waarmaken en dat is nadelig voor de persoon zelf maar ook de organisatie. Door de ladders in onze organisaties maar ook in ons hoofd (assumpties, vastgeroeste denkpatronen, …) blokkeren we heel wat mogelijkheden om ons eigen potentieel ten volle te benutten.

Ontdek hoe je problemen kunt ombuigen naar opportuniteiten. Doorbreek je vastgeroeste patronen en durf voor je GiGa droom te gaan. Leer diverse tools om op zeer korte tijd een groot aantal alternatieven te bedenken. Pas praktische tips toe om echt in actie te komen door NaNo-acties uit te voeren. Laat je inspireren door voorbeelden en verhalen uit diverse werelden om zo de kracht van ‘Yes And Act’ te ervaren.

YES – Droom groots. Uitstel van oordeel. 
AND – Verander je perspectief. Verbeeldingskracht.
ACT – Kom in actie. Experimenteer.

De presentatiestijl van Cyriel is redelijk uniek want hij houdt niet van grote theoretische modellen en strategieën om zijn punt te maken. Cyriel zorgt ervoor dat je vermogen om flexibeler en creatiever te zijn een boost krijgen door het toepassen van enkele eenvoudige richtlijnen. Hij heeft dan ook het boek ‘Meer Met Minder’ (‘Less is Beautiful’ in het Engels) geschreven met manieren hoe we kunnen ‘starten met stoppen, vereenvoudigen en loslaten’.

Verwacht zeer praktische tips & tricks die je onmiddellijk kunt toepassen in de praktijk. Cyriel levert de vonk, de taal en tools om jouw innovatiekracht (en die van je medewerkers) tot leven te laten komen. En dit gaat gepaard met een grote lading Vlaamse humor en inspirerende verhalen en voorbeelden zodat de boodschap zeker zal beklijven.

Cyriel in 25 woorden: Internationaal spreker, Auteur 4 boeken, Master of Interaction, Inspirator, Certified Speaking Professional, Prikkelt creativiteit, Onthult potentieel, Interactie, Less is beautiful, Yes And Act, Mens, Aanwezig!

Thema’s

  • Ontwikkel je ‘verander mindset’
  • Hoe ‘minder’ tot meer succes kan leiden in organisaties
  • Gun jezelf een creatieve en ondernemende boost

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons