Daan Weddepohl als spreker boeken

99 redenen om te stoppen en toch door te gaan

Over Daan Weddepohl

Daan Weddepohl is de oprichter van spullendeelplatform Peerby. Hij is alumnus van Rockstart, Techstars London en het Founder Institute. Zijn bedrijf won vele prijzen, waaronder €100.000 bij de Green Challenge, een internationele duurzaamheidscompetitie tijdens het  Clinton Global Initiative 2012 in New York. Met Peerby wist hij al miljoenen mensen te bereiken over de hele wereld en haalde hij meer dan €5.000.000 aan financiering op.

Daan weddepohl inhuren boeken

Meer over Daan Weddepohl als spreker

99 redenen om te stoppen en toch door te gaan

Hij was te zien bij DWDD, Jinek en Dream School, sprak op uitnodiging van Al gore en de Guardian. En de New York Times schreef een paginagroot artikel over hoe Peerby de potentie heeft om de manier waarop de wereld consumeert te veranderen. Daan schreef zelf het boek 99 Redenen om te stoppen en toch door te gaan. Hij vertelt daarin over zijn reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer.

Hoe wordt een idee realiteit? Hoe creëer je iets vanuit niets? Gaat het erom hoe je begint? Of is het belangrijker dat en hoe je door gaat? Daan neemt je mee op een reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer. Over hoe een dramatische gebeurtenis een bron kan zijn van inspiratie en innovatie, dat echte verandering tijd, veel geld en passie vereist en dat de aanhouder uiteindelijk wint. Als er tenminste zoiets bestaat als winnen.

Thema

  • 99 redenen om te stoppen en toch door te gaan

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons