Dan LeFay als spreker of dagvoorzitter boeken

Perceptueel manipulator

Over Dan LeFay

Dan LeFay is een bevlogen spreker, met een stijl die net wat meer interactie vraagt dan gebruikelijk. Als spreker, dagvoorzitter of workshopleider biedt Dan LeFay een unieke visie, die mensen overhaalt om meer passie in hun werk te ontdekken. Door de psychologische illusies zit het publiek op het puntje van hun stoel! Hij tovert uw event om in een fascinerende en waardevolle ervaring voor uw gasten.

Dan LeFay inhuren boeken spreker

Wat vonden anderen van Dan LeFay als spreker?

Recensie

Dan is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Dan LeFay:

Sprekersachitecten recensie

SABIC

Erg tevreden

“Wij waren erg tevreden over de presentatie van Dan. Hij was vooraf uitgebreid geinformeerd
en we zagen dat hier duidelijk gehoor aan was gegeven. We hadden ervoor gekozen om de
presentatie in tweeën te knippen. Ook dit was geen probleem en werkte erg goed in praktijk.”

Meer over Dan LeFay als spreker

De bewuste beïnvloeder

Dan LeFay noemt zichzelf, met een knipoog, perceptueel manipulator. Nadat hij zijn werk als fysiotherapeut omwisselde voor dat van magisch entertainer, viel zijn unieke stijl al snel op in het bedrijfsleven. Dan ontwikkelde maatwerkpresentaties met een inhoudelijke boodschap in een magische vorm.

Dan LeFay neemt zijn publiek mee in de fascinerende wereld van invloed en overtuiging. Hij illustreert de wetenschappelijke principes niet alleen met herkenbare voorbeelden, maar gebruikt ook interactieve braingames. Dit verandert passieve luisteraars in actieve deelnemers en versnelt ook het leerproces.

De Bewuste Beïnvloeder is een interactieve keynote voor elke professional die een respectvolle samenwerking nastreeft. Het is zowel inspirerend en confronterend om te beseffen dat er in ons allemaal een Bewuste BeÏnvloeder verborgen zit. Dan brengt zijn presentatie met flair en humor, waardoor het publiek meegevoerd wordt in zijn verhaal.

Thema’s

  • De bewuste beïnvloeder
  • De magiër van toen…manager van nu?
  • Voorkom stress – De taal van het lichaam
  • Innovatie, magie…of voor iedereen haalbaar?
  • Naar een gezond groeiend bedrijf
  • Zuiver zien, mogelijkheid of illusie? De golfsport vanuit een verrassend perspectief

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons