Danny Mekić als spreker of dagvoorzitter boeken

Disruptieve economy, Digitale en Sociale innovatie

Over Danny Mekić 

Danny Mekić is in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Op zijn 21e werd hij als jongste adviseur ooit van een Nederlandse Minister aangesteld. Naast het runnen van zijn eerste bedrijf, dat hij op 15-jarige leeftijd oprichtte, is hij actief als universitair docent, mediator, management consultant, investeerder en opiniemaker. Hij werd uitgeroepen tot “Leader of Tomorrow” op het St. Gallen Symposium. Danny publiceert regelmatig in NRC Handelsblad, The Economist en The Financial Times. 

Danny mekic inhuren boeken als spreker dagvoorzitter

Meer over Danny Mekić als spreker

Disruptieve economy, Digitale en Sociale innovatie

Hoe richt je op jonge leeftijd een succesvol bedrijf op? Hoe combineer je het opzetten en aansturen van een organisatie met zelfontplooiing, het opdoen van inspiratie en het uitbreiden van je netwerk? Hoe is het om op jonge leeftijd te werken voor topbestuurders van beursgenoteerde bedrijven? Wat is het belang van academische zelfontplooiing voor (jonge) ondernemers? Welke disruptieve innovaties komen op u af? Wat betekent social media voor netwerken en het middenmanagement en bestuurders van grote bedrijven, en hoe kunnen social media gebruikt worden voor kwaliteitsbewaking en -verbetering?

Hoe verander je de organisatie zodanig dat mensen de zegeningen van de digitale wereld omarmen, maar dat ze tegelijkertijd het gevoel hebben dat de mens centraal staat? Hoe benaderen we onze privacy? Ieder mens heeft recht op zijn eigen geheimen, kunnen we dit waarmaken? Er is een grote behoefte aan een digitale ethiek waarbij we ons bij iedere innovatie afvragen: wat zijn de gevolgen voor de mens? Wat doen we indien we met onze automatische elektrische auto 3 mensen doodrijden?

Danny maakte zijn middelbare school niet af, om zich fulltime met zijn eigen bedrijf bezig te kunnen houden. Zonder diploma werd hij, op 20-jarige leeftijd, toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam waar hij de opleiding Rechtsgeleerdheid ging volgen. Hij haalde het dubbele aantal studiepunten binnen en een jaar later stond hij voor de klas op diezelfde universiteit en werd hij voorzitter van de Studentenraad.

Hij schrijft onder andere voor NRC Handelsblad, werd door Elsevier en Quote uitgeroepen tot een van de meest talentvolle jonge Nederlanders, en adviseert grote organisaties bij hun transformatie naar nieuwe business modellen. Danny is daarnaast regelmatig te zien bij actualiteitsprogramma’s zoals Nieuwsuur en Een Vandaag. Verder is hij regelmatig te gast bij diverse radioprogramma’s op Radio 1 en BNR. Danny Mekić is meer dan een social media expert, hij adviseert bedrijven en regeringsleiders op het gebied van strategie, leiderschap, marketing, cybersecurity en het bevorderen van intern ondernemerschap dat staat of valt met de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Behalve spreker is Danny tevens een dagvoorzitter die voor veel dynamiek in een bijeenkomst zorgt.

Thema’s

  • Doorbraakinnovaties en Doorbraakideeën
  • Online ondernemen in 45 minuten
  • Wordt een krachtige social media architect
  • Marketing is kansen ruiken
  • Persoonlijk leiderschap
  • De bank van de toekomst

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons