Dennis Wilt als spreker of dagvoorzitter boeken

Kennis heeft zijn oorsprong in gevoel

Over Dennis Wilt

Dennis Wilt is vooral bekend als TV-weerman, maar is ook helemaal in zijn element als dagvoorzitter en spreker tijdens evenementen en congressen. Behalve het feit dat Dennis graag de dagelijkse veranderingen in het weer met zijn toeschouwers en luisteraars deelt, spreekt hij ook gepassioneerd over het veranderende klimaat in Nederland en de wereld en de gevolgen daarvan op ons dagelijkse leven. Hoe kunnen we met nieuwe energie naar een duurzamere wereld?!

In 2022 werd Dennis, na een avontuur van zes weken, winnaar van Expeditie Robinson. Deze ervaring heeft hem geleerd, dat je om te winnen niet de sterkste hoeft te zijn, maar wel de slimste. Je moet je kunnen aanpassen aan veranderingen. Met doorzetten, aanpassen en samenwerken kom je ook het verst in de wereld van het veranderende klimaat. 

Dennis Wilt inhuren boeken

Meer over Dennis Wilt als spreker

Kennis heeft zijn oorsprong in gevoel

Als doorgewinterde presentator, meteoroloog en klimaatkenner heeft Dennis Wilt een antwoord op alle vragen die er na zijn betoog naar voren komen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet bespelen en krijgt met zijn inhoudelijke en boeiende multimediale presentatie de volledige aandacht.

In zijn rol als dagvoorzitter tijdens een congres, een netwerkbijeenkomst of een debat geeft hij op eigen wijze vorm en inhoud, leidt de bijeenkomst en zorgt voor soepele overgangen tussen de gastsprekers en onderdelen. Hij neemt eventueel interviews af en verscherpt de debatten. Uiteraard zorgt Dennis ook voor een vrolijke noot en interactie met de zaal. Daarnaast bewaakt hij op charmante wijze de tijd en zorgt hij ervoor dat tijdens de bijeenkomst helder is wat, waar en wanneer gaat gebeuren.

In 2019 is Dennis Wilt uitgeroepen tot beste weerman van Nederland.

Thema

  • Kennis heeft zijn oorsprong in gevoel

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons