Dirk van Meer als spreker boeken

Kansen op de markt door Klimaatverandering

Over Dirk van Meer

Dirk van Meer geeft presentaties in het hele land, waarbij enthousiasme, passie en energie sleutelwoorden zijn.Het inboeken van dirk zorgt voor interactie met de toehoorders. Door zijn persoonlijke anekdotes is een middag of avond met Dirk altijd een aangrijpende ervaring! Dirk heeft diverse thema’s als stokpaardje. In zijn thema ‘Autisme’ legt hij uit hoe organisaties profijt kunnen hebben van autistische medewerkers en hun unieke inbreng, en kweekt hij wederzijds begrip tussen mensen met en zonder autisme.

Dirk van meer inhuren boeken als spreker

Wat vonden anderen van Dirk van meer als spreker?

Recensie

Dirk is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Dirk van Meer:

Sprekersarchitecten recensies

National Sustainability Congress

Een recensie van de organisatoren

Een bevlogen presentatie

“Als je de bevlogen Dirk van Meer hoort spreken dan begrijp je dat hij al op jonge leeftijd met
zijn team de Rabobank Duurzame Innovatieprijs 2022 heeft gewonnen. En dat hij in het
Studentenkabinet gekozen is tot minister van innovatie. Begrijpelijk ook dat hij is gekozen bij
de top 500 Digital Minds vooral door zijn persoonlijke visie op ondernemen, duurzaamheid
en klimaatverandering. Dirk is een man die altijd kansen ziet.”

Meer over Dirk van Meer als spreker

De kansen op de markt door klimaatverandering

Stel je voor… jouw denkwerk en ideeën dragen bij aan een duurzame wereld! Dirk van Meer weet hoe dit voelt. Met zijn studententeam CORE werkt hij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, zoals het omzetten van afval naar bruikbare grondstoffen. Deze oplossingsgerichte denkwijze levert hem de Rabobank Duurzame Innovatieprijs 2022 op! Een prestigieuze prijs, toegekend aan ontwikkelaars van innovaties die écht een verschil maken. Samen met zijn team mocht Dirk deze prijs in ontvangst nemen. Met de bijbehorende geldprijs kunnen zij de ideeën verder ontwikkelen.

Dirk is captain van het studententeam CORE, dat zich bezighoudt met circulaire economie en duurzaamheid. Ook levert hij als Minister van Innovatie een belangrijke bijdrage binnen het Studentenkabinet. Mede door zijn autisme heeft Dirk een eigen kijk op dingen, en hij weet dit ten volle te benutten. Dirk kan ook samen met zijn vader Gabby een presentatie verzorgen. Met hun unieke dynamiek vertellen zij over de mogelijkheden om door innovatie en assetmanagement duurzaamheid nu al te implementeren in een bedrijf.

Door zijn persoonlijke visie op ondernemen, duurzaamheid en klimaatverandering heeft Dirk van Meer een plek bemachtigd in de Top 500 Digital Minds. Dit zijn de beste 500 digitale talenten van Nederland onder 26 jaar. Deze notering bevestigt dat Dirk van Meer een veelzijdig talent is, waarvan we zeker nog veel zullen horen.

Heeft u interesse in een bijeenkomst voor uw relaties of medewerkers met Dirk van Meer als spreker? Dan kunt u contact opnemen met de TeeuwenGroep!

Thema’s

  • De kansen op de markt door klimaatverandering
  • Circulaire economie
  • Autisme
  • Duurzaamheid
  • Voetbal en management
  • Leiderschap op gevoel
  • Pitchen met passie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons