Dorit Roest als spreker of dagvoorzitter boeken

Kies voor Pivot: een radicale koerswijziging

Over Dorit Roest

Dorit Roest geeft interactieve presentaties vol praktische handvatten, waarbij ze haar publiek inspireert om te denken zoals founders in Silicon Valley: Be stubborn about your goals, but flexible about your methods”. Met een toolbox vol onderwerpen kan Dorit ieder publiek enthousiasmeren om te pitchen, innoveren, brainstormen, doelen te stellen, leiding te geven, communiceren of te ‘pivotten’ zoals Steve, Elon & Mark!

Dorit roest spreker inhuren boeken

Meer over Dorit Roest als spreker

Kies voor Pivot: een radicale koerswijziging

Dorit Roest is ondernemer, business coach, startup expert, spreker en dagvoorzitter. Zeven jaar lang bouwde ze aan haar eerste startup TIM, het eerste influencer marketing platform van Nederland, totdat ze deze na een fusie in 2019 overdroeg en naar de VS verhuisde. In Silicon Valley zette ze vervolgens in opdracht van de overheid ScaleNL op; een ecosysteem en accelerator voor Nederlandse startups om hen te helpen schalen naar de VS. De zogenaamde ‘Pivot’ (een radicale koerswijziging) is één van haar favoriete begrippen.

Voor ondernemers, professionals en creatives, in profit en non-profit; voor iedereen is de vernieuwende manier van denken uit de startup wereld een startpunt om de eigen organisatie op te frissen.

Thema

  • Kies voor Pivot: een radicale koerswijziging

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons