Uw unieke creatie:

Duurzaamheid klimaatverandering event spreker

Onze maatschappij van de toekomst zal een duurzame maatschappij zijn. We hebben rond dit thema een aantal sprekers geselecteerd die de diverse aspecten van duurzaamheid belichten zoals: duurzaam wonen, duurzaam food, duurzaam beleggen en mobiliteit. Daarnaast krijgen de aspecten energietransitie en klimaatveranderingen ook de nodige aandacht. 

Tijdens deze unieke creatie komen

o.a. de volgende vragen aan bod:

Welke duurzame doorbraakinnovaties kunnen we verwachten?

Wat kunt u leren van mensen die duurzaamheid inde praktijk brengen?

Welke duurzame beleggingen zijn interessant?

Kies naar eigen wens een van de verrassende duo’s

Maria van der Heijden

Maria van der Heijden

Directeur van MVO Nederland

Maria is directeur van het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Met een ervaring van ruim 35 jaar in het nationale en internationale bedrijfsleven is ze een expert op het gebied van leiderschap in de transitie naar een duurzame economie. Denk hierbij aan inclusiviteit, biodiversiteit, echte prijzen, transparante ketens en andere thema’s uit de Nieuwe Economie Index (NEx).

Carlo van de Weijer

Carlo van de Weijer

Spreekt wereldwijd over duurzaamheid en mobiliteit

Carlo is een internationale spreker op het gebied van exponentiële technologie en de toekomst van duurzame high-tech. Hij adviseert ministeries en het bedrijfsleven over de hele wereld over de toekomst van mobiliteit. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van verschillende hightech bedrijven en start-ups.

OF

Rob Bauer

Rob Bauer

Autoriteit op het gebied van duurzaam beleggen

Rob geeft onafhankelijk strategisch beleggingsadvies aan institutionele beleggers. Rob is als strategisch adviseur lid van diverse adviescommissies. In 2022 heeft Rob de FIR/PRI prijs gewonnen voor het beste gepubliceerde onderzoeksrapport over duurzame investeringen.

Dirk van Meer

Dirk van Meer

Ondernemende innovator

Door zijn persoonlijke visie op ondernemen, duurzaamheid en klimaatverandering heeft Dirk van Meer een plek bemachtigd in de Top 500 Digital Minds. Dirk is captain van het studententeam CORE, dat zich bezighoudt met circulaire economie en duurzaamheid. Als jonge Captain of Industry wordt op basis van zijn ideeën nu een fabriek gepland.

Onze ‘Duurzaamheid & Klimaatverandering’ sprekers zijn allen bevlogen duurzaamheid experts, die in de praktijk hebben bewezen dat duurzaamheid echt werkt. Alle sprekers die verbonden zijn aan deze unieke creatie kunnen ook individueel worden geboekt.

De unieke creatie ‘Duurzaamheid & Klimaatverandering’ boeken?

De unieke creatie ‘Duurzaamheid & Klimaatverandering’ is geschikt voor diverse events en publiek. Uw unieke creatie plannen wij zorgvulig samen met u in, afhankelijk van uw unieke wensen en situatie. Meer info of ideeën vanuit het Teeuwengroep team? Neem contact op door te mailen naar info@teeuwengroep.nl, bel ons op 0162-455610 of plan direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met onze specialisten via de button hieronder:

Of laat u inspireren door…

Piet Eichholtz

Piet Eichholtz

Duurzaam wonen

Mark van Baal

Mark van Baal

Stop de klimaatverandering

Rob van den Dool

Rob van den Dool

Duurzaam en social ondernemen

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons