Edith Bosch als spreker boeken

Expeditie Edith

Over Edith Bosch

Edith Bosch is een voormalige Nederlandse judoka. Ze werd vier keer Europees Kampioen en Wereldkampioen. Ze nam viermaal deel aan de Olympische Spelen en won hierbij 3 medailles. (zilver en 2x brons).

Edith bosch inhuren boeken als spreker

Meer over Edith Bosch als spreker

Waar word jij echt gelukkig van? Ga mee op Expeditie Edith.

In 2012 verscheen de documentaire ‘Sterker dan ooit’ over Edith, waarbij ze op zoek ging naar zichzelf en een manier om Olympisch kampioen te worden.

In 2013 sloot Edith haar judocarrière af met goud op de Europese Kampioenschappen. Nog geen maand na haar afscheid deed Edith mee met het programma Expeditie Robinson. Hierin werd zij tot het uiterste gedreven. Na 32 dagen overleven, 16 kg lichter won zij de finale en werd Robinson 2013.

In 2016 schreef ze haar sportbiografie Expeditie Edith waarin ze openlijk uit de doeken doet hoe ze rond haar 30e levensjaar beseft dat hetgeen wat ze heeft bereikt en wat ze bezit haar niet écht gelukkig maakt. Samen met een life coach ging ze actief aan de slag en opnieuw op zoek naar antwoorden op vragen over zichzelf en haar leven. Tijdens dit ‘gevecht’ wist ze de regie weer in eigen hand te nemen en van zichzelf weer een mooier en gelukkiger mens te maken.

Edith heeft inmiddels al acht jaar ervaring als opleider en coach, waarin ze anderen uitdaagt om een betere versie van zichzelf te worden. Enkele levensvragen die in haar werk aan bod komen zijn onder andere: Welke belangrijke beslissingen maak je in je leven? Ben je bereid om te groeien en te veranderen? Wat betekent succes voor jou? Wanneer ben jij gelukkig?

Gedurende haar presentaties gaat ze in op deze en vele andere levensvragen en deelt ze haar eigen strubbelingen. Uiteraard zoomt ze in op haar topsportcarrière en legt ze parallellen tussen topsport en het bereiken van succes, maar vooral put ze uit haar rijke ervaring als coach en opleider. Edith doet dit op een enthousiaste, positieve en inspirerende wijze.

Thema

  • Waar word jij echt gelukkig van? Ga mee op Expeditie Edith.

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons