Elke Geraerts als spreker of dagvoorzitter boeken

Doctor in de psychologie

Over Elke Geraerts

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities bij universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Ze is internationaal bekend voor haar academisch werk. Getriggerd door haar wetenschappelijke inzichten over mentale veerkracht heeft ze inmiddels een aantal boeken op haar naam staan waaronder: Het Nieuwe Mentaal, Authentieke Intelligentie en De Mentale Reset. 

Elke geraerts spreker inhuren boeken

Meer over Elke Geraerts als spreker

Hoe je veerkracht en je brein versterken

Mentaal Kapitaal: Hoe je veerkracht én je brein versterken?

We leven in onstabiele tijden en dit heeft een enorme impact op hoe we leven en werken. Juist in deze uitdagende tijden is het belangrijk om het hoofd boven water te houden en veerkrachtig te zijn. In deze keynote deelt Elke Geraerts haar inzichten over mentale veerkracht en hoe we snel kunnen omgaan met elke uitdaging. Verwacht een eyeopener die glashelder maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot meer wendbaarheid, energie en geluk en minder stress. Met de #1 bestseller Mentaal Kapitaal als rode draad leer je hoe je brein precies werkt en ontdek je technieken om je energie en focus te versterken en voldoende gemotiveerd deze tijd door te komen.

The New Now: Veerkracht opbouwen in een wereld waar verandering de enige constante is

Verandering kan een uitdaging zijn, maar tijden van onzekerheid bieden organisaties ook een unieke kans om veerkracht te tonen en er sterker uit te komen. In deze zeer actuele lezing deelt Elke Geraerts haar diepgaande inzichten in hoe organisaties deze kans kunnen grijpen. Zij legt uit waarom het tijd is om gezondheid en welzijn van medewerkers bovenaan de strategische agenda van de C-suite te plaatsen, en hoe dit kan helpen om in te spelen op nieuwe werkparadigma’s. Met haar achtergrond in de neurowetenschap wijst Elke op nieuwe manieren om leiders en medewerkers uit te rusten met de mentale, emotionele en sociale vaardigheden die nodig zijn om niet alleen om te kunnen gaan, maar zich aan te passen en te floreren ook in tijden van verandering. Zorg ervoor dat je Elkes toespraak meemaakt en ontdek hoe we veerkracht kunnen opbouwen in onze carrières, leiders en organisaties zodat we beter kunnen plannen voor en reageren op de versnelde toekomst van werk.

Authentieke intelligentie: Hoe jezelf en je team klaar maken voor de toekomst

De COVID-19 pandemie heeft de digitale revolutie versneld en zorgt voor een eerder dan verwacht kantelpunt dat bedrijven waarschijnlijk voor altijd zal veranderen. De vraag of wij mensen nog wel kunnen concurreren met robots en artificiële intelligentie wordt dan ook steeds luider. In deze zeer actuele toespraak wijst Elke Geraerts erop dat het tijd is om technologie te demystificeren en de focus weer op de mens te leggen. Ze onderzoekt welke uniek menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke assets je echt in het DNA van je organisatie moet verankeren als je je levensvatbaarheid in deze disruptieve wereld wilt waarborgen. Een inspirerende presentatie voor organisaties die al met beide voeten in de toekomst staan en deze volatiele tijden willen gebruiken als een momentum voor transformatie.

 

Thema’s

  • Hoe je veerkracht en je brein versterken?
  • The New Now: Veerkracht opbouwen in een wereld waar verandering de enige constante is
  • Authentieke Intelligentie: Hoe jezelf en je team klaar maken voor de toekomst
  • De Mentale Reset:  Hoe hybride werk en leven je veerkracht versterken

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons