Elke Geraerts als spreker of dagvoorzitter boeken

Doctor in de psychologie

Over Elke Geraerts

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities bij universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Ze is internationaal bekend voor haar academisch werk. Getriggerd door haar wetenschappelijke inzichten over mentale veerkracht, startte ze met Pia Buysse het bedrijf Better Minds at Work. Dit internationale consultancybedrijf richt zich op het verhogen van mentale weerbaarheid, energie en productiviteit van medewerkers en bestaat inmiddels uit een dertigtal psychologen, artsen en consultants.

Elke geraerts spreker inhuren boeken

Meer over Elke Geraerts als spreker

Het nieuwe mentaal

Elkes passie ligt in het raken van mensen, hen prikkelen om net die extra stap te zetten. Mensen inspireren om hun mentale kracht te verzilveren. Vandaar ook haar boek, Mentaal Kapitaal, waarin ze op een toegankelijke manier beschrijft hoe we onze mentale veerkracht kunnen exploiteren. Mentaal Kapitaal, inmiddels aan zijn dertiende druk toe, is nu ook internationaal te verkrijgen, onder de titel Better Minds. Momenteel wordt het boek in het Chinees vertaald. In haar boek Het Nieuwe Mentaal (2016; Het Nieuwe Mentaal) inspireert ze om meer lef aan de dag te leggen, zowel als mens, leider en organisatie. In haar meest recente boek (Authentieke Intelligentie, mei 2019) geeft ze een positief pleidooi om als mens uniek te maken in deze digitale tijden.

Elke spreekt op podia van Kyoto, Kaapstad, Dubai, tot San Francisco. Ze weet als geen ander wetenschappelijke inzichten te vertalen naar de praktijk en houdt de aandacht van elk publiek van de eerste tot de laatste seconde. Elke brengt haar inzicht en expertise, evenals haar humor en lef op het podium en beweegt mensen ertoe om met meer eigenaarschap en veerkracht in je organisatie te staan.

Thema’s

  • Het nieuwe mentaal
  • Mentale veerkracht
  • Hoe gaan we om met stress en burn-out?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons