Erica Terpstra als spreker boeken

Alles is topsport

Over Erica Terpstra

Erica Terpstra deed in Rome (1960) en Tokio (1964) mee aan de Spelen. In Tokio haalde ze zilver en brons. Ze studeerde Chinese taal en cultuur (sinologie) en Japans in Leiden en heeft reeds jaren veel interesse in het gedachtegoed van Oosterse culturen. Ze heeft als freelance journalist gewerkt voor tv, het Algemeen Dagblad en Het Parool. Bij die media berichtte ze vooral over sport.

Erica terpstra inhuren boeken als spreker

Meer over Erica Terpstra als spreker

Alles is topsport

In 1977 werd Erica Terpstra lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD. Tussen 1994 en 1998 was ze staatssecretaris in het eerste kabinet-Kok met het pakket Volksgezondheid, Welzijn en Sport onder haar hoede. Als Kamerlid kreeg zij bijna 185.000 voorkeursstemmen. Zij was daarmee in haar eentje goed voor vier Kamerzetels. Van 1 januari 2004 tot mei 2010 was Erica Terpstra voorzitter van het NOC*NSF. Volgens een enquête in de Volkskrant is Erica Terpstra de invloedrijkste Nederlander in de nationale sport. In 2008 ontving ze de Majoor Bosshardt prijs omdat ze zich op een bijzondere wijze heeft ingezet voor de samenleving. Sinds 2011 presenteert zij het programma Erica op reis voor Omroep Max. In haar presentatie Alles is Topsport laat ze zien dat succesfactoren in politiek, sport en bedrijfsleven dezelfde zijn.

Thema

  • Alles is topsport

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons