Floris Evers als spreker of dagvoorzitter boeken

Een filosofische kijk op topsport en het bedrijfsleven

Over Floris Evers

Floris Evers is hockeyer bij de hoofdklasse in Amsterdam. Hij speelde tijdens zijn interlandcarrière 175 wedstrijden voor het Nederlands elftal. Als aanvoerder van dit elftal sloot hij zijn internationale carrière af met het winnen van zilver tijdens de Olympische Zomerspelen 2012, nadat hij eerder zilver had behaald tijdens de Olympische Spelen in Athene (2004).

Floris evers spreker inhuren boeken

Meer over Floris Evers als spreker

Een filosofische kijk op topsport en het bedrijfsleven

Naast zijn eigen inspanningen op het hockeyveld, brengt hij graag zijn passie voor hockey over op de nieuwe generatie en organiseert vanuit de Floris Evers Hockey Experience jaarlijks een unieke serie hockeykampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, maar plezier staat voorop. Hetzelfde geld voor zijn deelname aan de Hockey India League, waar hij tijdens deze 6-weken durende competitie kampioen werd met zijn team Ranchi Rinos.

Ook buiten het Hockeyveld is Evers Actief, zo rondde hij een Master af in geschiedenis, werkte hij bij Boer & Croon als consultant en is hij nu als Performance Coach actief bij Peak4. Hij volgde een opleiding tot yogatrainer in India, een cursus Positive Psychology en heeft een grote passie voor filosofie. Deze combinatie van sport, geesteswetenschappen en het bedrijfsleven maken hem een unieke spreker. Daarnaast is Floris een inspirerende dagvoorzitter. 

Evers wordt gekenmerkt als een charismatisch spreker, die ad rem is en humoristisch. Tijdens zijn lezingen maakt hij een verbinding tussen sport en bedrijfsleven. Hij spreekt onder andere over thema’s als het maximale uit jezelf halen en duurzaam presteren. Omdat hij zelf afviel voor de Olympische Spelen in 2008, maar wel weer kon deelnemen aan de Spelen in 2012, kan hij bij uitstek vertellen over hoe om te gaan met tegenslagen en motivatie te blijven behouden.

Thema’s

  • Duurzaam presteren
  • Samenwerken
  • Hoe om te gaan met tegenslagen
  • Coachen naar bevlogenheid
  • Een filosofische kijk op topsport en het bedrijfslijven
  • Sport als metafoor voor de werkvloer

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons