François Lier als spreker boeken

Duurzaam bouwen

Over François Lier

Als co-auteur brengt hij jaarlijks de vastgoedmonitor Zuidoost-Brabant (www.vgm-brabant.nl) uit om de trends en ontwikkelingen in het vastgoed, de infrastructuur en de groei van de  economie van de regio in kaart te brengen. Hij is verbonden aan Fontys Hogescholen , afdeling vastgoed en makelaardij, waar hij zich toelegt op de gebieden van commercieel vastgoed, woningmarkt, wereldeconomie, duurzame bedrijventerreinen, (internationaal)management en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer over François Lier als spreker

Duurzaam bouwen

François Lier publiceert en spreekt over de economische vooruitzichten van de onroerendgoedsector in Nederland, Europa en de rest van de wereld en de gevolgen en effecten van de financiële crisis. Duurzaamheid in combinatie met “zero-energy buildings” en wereldwijd beleggen in vastgoed zijn slechts enkele van de onderwerpen waarover hij geanimeerd kan vertellen. Het delen van kennis en daarmee de wereld een stukje duurzamer te maken is zijn grootste motivatie. Daarnaast beheerst hij een breed scala aan politieke-, economische- en maatschappelijke onderwerpen. Ontwikkelingen in de wereldeconomie,

Europa, de Euro, het Nederlands bedrijfsleven in internationaal perspectief, de Miljoenennota en vele andere actuele thema’s kan hij op een pakkende manier behandelen. Het nieuwste onderwerp waarover hij spreekt is: “de toekomst is nu!”. Social media, trends en ontwikkelingen en de kansen in de huidige markt. François Lier is een man met een positieve blik op de wereld en op het leven en hij is in staat om zijn publiek, met veel passie, van de eerste tot de laatste minuut te boeien.

Naast spreker is François een zeer dynamisch dagvoorzitter. 

Thema’s

  • Vastgoed(economie) in (wereld)perspectief
  • De nationale- en internationale vastgoedmarkten / trends en (waarde)ontwikkelingen
  • Een visie op de politieke, economische, en maatschappelijke onderwerpen
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons