Fred Sengers als spreker boeken

China Expert

Over Fred Sengers

Fred Sengers (1968, Haarlem) heeft een achtergrond in de journalistiek. Hij werkte voor dagbladen (Leidsch Dagblad, NRC Handelsblad), tijdschriften (Nieuwe Revu, Elsevier) en radio en tv (Goedemorgen Nederland, Reporter). In 2012 besloot hij zich helemaal te richten op het onderwerp China. Op zijn site Blogaap deelt hij de belangrijkste ontwikkelingen en trends. Ook publiceerde hij een boek: Reis door China in 48 Dagen.

Fred Sengers inhuren

Wat vonden anderen van Fred Sengers als spreker?

Recensie

Fred is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Fred.

Groot zwolle recensie sprekersarchitecten

Mienke Schinkel

Groot Zwolle

Iedereen zat op het puntje van zijn stoel

“Fred Sengers schetst een boeiend en verwonderlijk beeld van de diverse cultuur, economie en mens. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel.”

Meer over Fred Sengers als spreker

China van de 21ste eeuw

China heeft de afgelopen 40 jaar een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Het land is tegenwoordig de tweede economie ter wereld en speelt een steeds prominentere rol op het wereldtoneel. Honderden miljoenen Chinese toeristen, studenten, ondernemers en werknemers zwermen uit over de wereld. Of we het nu willen of niet, we krijgen allemaal met de opkomst van China te maken. Toch is de kennis van dit fascinerende land bij velen nog beperkt.
Chinadeskundige Fred Sengers geeft in zijn presentaties een inzichtvolle introductie over het moderne China en schetst de gevolgen die China’s razendsnelle opkomst heeft voor zijn inwoners zelf, maar ook voor de rest van de wereld.

Sengers is een graag geziene gast bij radio- en tv-programma’s om het nieuws uit en over China te duiden. Verder spreekt hij regelmatig op congressen en seminars over het China van de 21ste eeuw. Momenteel werk hij aan een boek over de kansen en bedreigingen van China’s opkomst voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Thema

  • China van de 21ste eeuw

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons