Freek Peters als spreker boeken

Het binden van mensen

Over Freek Peters

Tijdens zijn presentatie legt Freek Peters in heldere bewoordingen uit hoe een organisatie mee kan bewegen in veranderende tijden.

Freek peters inhuren boeken

Meer over Freek Peters als spreker

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Freek Peters is gespecialiseerd in het aansturen, ontwikkelen en beoordelen van management. Zoals hij zelf zegt: “Ik blijf steeds weer gefascineerd door de enorme effecten die de menselijke factor met zich meebrengt in het functioneren van organisaties.”

Freek werkt als organisatiepsycholoog en adviseur bij verschillende organisaties. Al ruim dertig jaar is hij als adviseur verbonden aan de Galan Groep in Baarn. Daarnaast is hij hoogleraar Contextueel Leiderschap aan de Tilburg University, waar hij zich richt op de toekomst van leiderschap en de betekenis hiervan voor het hier en nu.

Zijn oratie “Next Generation 2025, Besturing en leiderschap in een complexe wereld” kreeg veel aandacht in de media. Ook zijn artikel “We don’t need another hero” over moderne leiderschapskwaliteiten was een veelbesproken onderwerp. In 2020 verscheen van zijn hand “Face the future, Leadership skills for the next generation”, een prentenboek over de transitie van klassiek naar toekomstig leiderschap vanuit zes dimensies.

Freek Peters weet door zijn ervaring binnen het vak Leiderschap als geen ander hoe je moet schakelen in deze snel veranderende tijd. Zijn motto luidt dan ook: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap.”

Thema

  • Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons