Gabby van Meer als spreker boeken

Samenwerken met verschillende generaties

Over Gabby van Meer

Gabby spreekt vanuit zijn brede ervaring in zowel de private als de publieke sector. Van Hunter Douglas tot ProRail en van de Suikerunie in Groningen tot de provincie Limburg in Maastricht. Hij is auteur van het boek ‘Assetmangement in 80 vragen’ en van het boek ‘Ik wil gevolgd worden’ over leiderschapsstijlen en praktijkvoorbeelden.

Hij kent de vragen waar een organisatie een antwoord op moet vinden om verantwoorde en bewuste keuzes te kunnen maken in de bedrijfsvoering.

Als founding father van Core Changemakers werkt hij dagelijks met jonge mensen aan innovatieve oplossingen voor de circulaire economie.

Gabby van Meer als spreker inhuren boeken

Meer over Gabby van Meer als spreker

Samenwerken met verschillende generaties

Aan de hand van een beetje theorie en talloze anekdotes vertelt hij graag over werken met generatie Z, leiderschap, verduurzaming al dan niet in combinatie met assetmanagement.

Samenwerken met verschillende generaties.
Core Changemakers is een bijzondere organisatie. Het gros van de studenten die aan de projecten werken zijn uit generatie Z terwijl de coaches veelal Baby Boomers zijn. Gabby komt zelf uit de generatie X terwijl hij binnen Core werkt voor zijn zoon Dirk uit de generatie Y.
Waar botsten de generaties en waar vullen ze elkaar goed aan?
Hoe benut je de kansen en hoe ga je om met de verschillen?

Gabby en/of zijn zoon Dirk komen, op verzoek, ook graag samen vertellen over de samenwerking tussen de generatie, waar ze tegenaan liepen en hoe ze daar mee omgaan.

Duurzaamheid in de praktijk (Portfolio management en Beheer & Onderhoud van vastgoed)
Als je een organisatie vraagt wat de ‘Costdrivers’ zijn, waar je met de portemonnee open kan blijven staan, dan weten ze dat meestal direct. Vraag een organisatie waar de grootste ‘Performance killers’ zitten in de processen, dan weten ze dat ook. Anders kan je het zo aan hun afnemers vragen en je hebt ze boven water. Maar…vraag je waar een organisatie het meeste negatieve impact heeft op de aarde en alles wat daar leeft, dan stamelen ze meestal… maar we doen al best veel….
En waar begin je dan? Energie? Circulariteit? MVO?
Gabby vertelt graag hoe je integrale duurzaamheid een plek geeft in de bestaande bedrijfsprocessen.

Assetmanagement: het managen en Beheer & Onderhoud van vastgoed
Een bekende grap bij ProRail, 20 jaar geleden, was vroeger: Als de perronkap geschilderd wordt moet je oppassen, want dan wordt hij volgend jaar gesloopt. Inmiddels heeft ProRail assetmanagement bijna als geen nader onder de knie. Gabby mocht onderdeel zijn van de ontwikkeling van assetmanagement binnen diverse organisaties en deelt graag zijn ervaringen. Ook schreef hij zijn eerste boek aan dit onderwerp gewijd: ‘Assetmanagement in 80 vragen’. In de kern is het assetmanagement eenvoudig volgens Van Meer: Weet wat je hebt, weet wat je wil en weet of je dat kan betalen.

 Werken met Autisme
Gabby groeide op als hoogbegaafd autist en dat was niet altijd makkelijk. Door een medische misser in 2002 verloor hij tijdelijk enkele functies, kon hij moeilijk spreken en verloor hij stukjes van zijn geheugen. Na de revalidatie was zijn IQ behoorlijk gedaald tot 130 en stelde hij zichzelf vragen op het emotionele vlak die eerder nooit bij hem opgekomen waren. Deze ervaring hielp hem echter later enorm bij de opvoeding van zijn kinderen waaronder zijn zoon Dirk die asperger heeft. Hij merkte ook dat het werken met mensen met een vorm van autisme hem erg makkelijk afgaat. Vanuit deze ervaringen deelt hij graag de voordelen van het werken met mensen met autisme en de dingen waar je rekening mee moet houden.

Thema’s

  • Samenwerken met verschillende generaties
  • Duurzaamheid in de praktijk (Portfolio management en Beheer & Onderhoud van vastgoed)
  • Assetmanagement: het managen en Beheer & Onderhoud van vastgoed

  • Werken met Autisme

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons