Geert Kimpen als spreker boeken

Maak goud van je bedrijf

Over Geert Kimpen

Geert is een zeer inspirerend en humoristisch spreker die geen blad voor de mond neemt en zijn publiek betrekt bij zijn verhaal. Of hij nou voor miljonairs, medisch personeel of het management van een schoonmaakbedrijf spreekt, zijn publiek verlaat altijd enthousiast en gemotiveerd de zaal. Ze putten er allemaal onmiddellijke veerkracht uit om van hun leven nóg meer goud te maken. En voor minder goud doet Geert Kimpen het niet!

Geert kimpen inhuren boeken

Meer over Geert Kimpen als spreker

Maak goud van je bedrijf

Van de ene op de andere dag verruilde Geert Kimpen zijn hectische bestaan als theatermaker voor de rust van de schrijftafel. Zijn debuutroman De Kabbalist was meteen raak, en is inmiddels 30 keer herdrukt in Nederland en verschenen in 15 talen. Ook met zijn twee daarop volgende romans De Geheime Newton en Rachel, of het mysterie van de liefde bestendigde Geert Kimpen zijn schrijverschap en bouwde een groot, trouw en eigenzinnig publiek op. Ook verschenen van hem de boeken Maak goud van je leven en Stap voor stap van wens naar werkelijkheid.

Daarnaast ontwikkelde de Vlaming Geert Kimpen zich als veelgevraagd spreker. Hij inspireert zijn verhaal op zowel de Joodse Kaballa als de Kamasutra, waarin hij parallellen herkent. Daarbij geeft hij aanbevelingen en aandachtspunten, die u kunt gebruiken om wegwijs te worden in het grootste mysterie van de menselijke natuur: het vermogen om lief te hebben.

Thema’s

  • Maak goud van je bedrijf
  • Maak goud van je team
  • De wetten van creatie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons