Uw unieke creatie:

Groeien met impact rene savelberg zabeth van veen event op maat

Zabeth van Veen en René Savelberg nemen je mee op een reis waarbij jijzelf en de mensen waarmee je samenwerkt de basis zijn voor groei.

Zabeth helpt mensen om tot een sterker persoonlijk imago te komen. Hoe krachtiger je imago hoe beter de boodschap overkomt naar je medewerkers en je klanten.

René gaat uit van menskracht als basis voor groeikracht. Hij heeft de geheimen van succesvolle groeiorganisaties ontrafelt en vertaalt deze naar jouw eigen organisatie.

Zabeth en René: mensen met impact als basis voor groeien met impact!

Richard Brandson: in zijn boek “Like a Virgin”. Op de vraag wat is de sleutel tot succes: “Mensen, Mensen, Mensen!

Groeien met impact: de podcast

by René Savelberg & Zabeth van Veen

Aan de orde komen onder meer de volgende vragen:

Wat is het geheim van groeikracht en verbindend leiderschap?

Hoe kunt u door middel van zelfreflectie betere beslissingen nemen?

Hoe kunt u een krachtig imago creëren van uzelf en uw organisatie?

Hoe wordt u een betere leider en hoe zet u uw organisatie in zijn kracht?

Hoe kunt u succesvolle groei organiseren, voor uzelf en uw organisatie?

Hoe kunt u invloed uitoefenen op uw eigen (bedrijfs)imago?

Zabeth van Veen & René Savelberg

Zabeth van Veen

Imago-expert

Zabeth van Veen helpt mensen binnen organisaties met het ontwikkelen van hun performance, het benadrukken van hun kwaliteiten en de daarbij horende attitudes. Zabeth is als spreker, trainer, adviseur, en als coach werkzaam met professionals uit alle denkbare branches en op alle niveaus. Mede dankzij haar brede ervaring en achtergrond is Zabeth goed in staat haar expertise over te dragen en groepen mensen in beweging te krijgen. Ze staat bekend als een echte verbinder. Zabeth vergroot uw zelfinzicht, zelfvertrouwen en zichtbaarheid en gebruikt humor als krachtbron.

Zabeth van veen spreker inhuren boeken

René Savelberg

Serie-ondernemer en adviseur/'groeiversneller'

René’s missie zoveel mogelijk bedrijven, teams en organisaties te helpen om maximale ‘groeikracht’ te ontwikkelen waardoor ze optimaal presteren en duurzame groei realiseren. Duurzame groei die niet alleen goed is voor stakeholders (medewerkers, aandeelhouders, partners en leveranciers) maar uiteindelijk ook goed voor de gehele maatschappij. Als enthousiaste spreker en dagvoorzitter weet René het publiek van begin tot eind te boeien – hij schudt de zaal wakker, houdt een spiegel voor, inspireert en zet u aan het denken.

René Savelberg spreker inhuren boeken

Zabeth en René adviseren dagelijks Raden van Bestuur, directies en managementteams over hoe teams en organisaties beter kunnen worden. Hoe leiderschap en groeikracht enorme impact hebben op mens en organisatie. Hoe u als leider op de juiste manier zorgt voor inspiratie, verbinding en succesvolle groei. De te boeken sprekers Zabeth van Veen en René Savelberg van deze unieke creatie zijn beiden bevlogen experts, die in de praktijk hun strepen hebben verdiend. Zabeth en René kunnen ook individueel worden geboekt.

Groeien met impact - event op maat sprekersarchitecten teeuwengroep

De unieke creatie ‘Groeien met impact’ boeken?

De unieke creatie ‘Groeien met impact’ is te boeken als duo-presentatie of als een dagseminar. Uw toekomstige unieke creatie plannen wij zorgvulig samen met u in, afhankelijk van uw unieke wensen en situatie. Meer info of ideeën vanuit het Teeuwengroep team? Neem contact op door te mailen naar info@teeuwengroep.nl, bel ons op 0162-455610 of plan direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met onze specialisten via de button hieronder:

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons