Han Leenhouts als spreker boeken

Pitchen, waarom moet ik met jou zakendoen?

Over Han Leenhouts

Mensen overtuigen van een goed idee of beter nog de juiste en goede ideeën uit mensen krijgen is een onderwerp wat Han steeds mee overbrengt op groepen. En zeker na de meer “ Virtuele “ recente geschiedenis is oprechtheid belangrijker dan ooit. Want niet meer fysiek ontmoeten betekent niet dat we geen zaken meer willen doen. Dus hoe doe je dat Online, via een app of andere digitale hulpmiddelen. Het einddoel is nog steeds hetzelfde…..de weg ernaartoe is uitgebreid.

Han Leenhouts spreker inhuren boeken

Meer over Han Leenhouts als spreker

Pitchen, waarom moet ik met jou zakendoen?

Oprechte aandacht en interesse kan overal gewekt worden als je maar weet welke weg je boodschap aflegt. En je realiseert in welke vorm en op welk moment deze genuttigd wordt. Geen rocket science en daarom soms o zo lastig. Maar doe je het goed zet je de concurrentie ook meteen op achterstand.

Leenhouts kan zich snel in elke klant specifieke situatie inlezen/inleven waardoor geen enkele voordracht een kopie is van de vorige.

Is het oude weg? Nee hoor “back to live staat al het andere nog overeind.

Pitchen is kort vertellen wat je bedrijf doet op een wijze die ook meteen indruk maakt en zorgt voor een vervolg na dit eerste contact. Pitchen maakt netwerken pas echt effectief. Een goede pitch is niet eenvoudig en vereist een goede voorbereiding en is een kwestie van gewoon oefening. Het is wel heel leuk als het lukt en je aan je gesprekspartner ziet dat hij direct aanhaakt en dat je ook direct in zijn wereld zit.

In een korte, zeer interactieve workshop, legt Han Leenhouts de basics uit en ga je ook direct aan de slag met de geboden kennis en vaardigheden. De finale is een korte Pitchwedstrijd waarbij de winnaar de titel krijgt: Pitcher van de dag.

Ga je binnenkort op de beurs staan met je bedrijf, dan haal je Han Leenhouts binnen en laat je jouw ploeg op indringende, confronterende wijze inspireren om zich in te leven in de bezoeker en zo via zijn of haar drijfveren tot de beste stand performance te komen.

Thema’s

  • Pitchen, waarom moet ik met jou zakendoen?
  • Hoe kun je het optimale resultaat uit een vakbeurs halen?
  • Verkopen of adviseren?
  • Netwerken is “net werken”, maar dan leuker en sneller
  • Digitaal maar dan zo goed als echt
  • Laat de chatbot voor je werken als je beste collega

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons