Hans Goedkoop als spreker boeken

Historicus

Over Hans Goedkoop

In zijn presentaties weet Hans Goedkoop de perfecte combinatie te leggen tussen geschiedenis en actualiteit. Met veel passie vertelt hij over historische onderwerpen en personen en legt hij mooie paralellen met de huidige tijd.

Hans goedkoop inhuren boeken (2)

Wat vonden anderen van Hans Goedkoop als spreker?

Recensie

Hans is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Hans Goedkoop.

Recensie sprekersarchitecten

Marianne de Rijke

Landschap Erfgoed Utrecht

Een super goede spreker!

“Super goede spreker. Wij ontvingen veel positieve reacties. Hans Goedkoop is prikkelend
en geeft veel stof tot nadenken.”

Meer over Hans Goedkoop als spreker

Van andere tijden naar de huidige tijd

Hans Goedkoop is historicus, presentator en schrijver. In 1996 studeerde hij cum laude af als historicus op de biografie van Herman Heijermans, met de titel Geluk. Met dit boek won hij diverse prijzen. Op televisie presenteerde hij bijna twintig jaar lang het wekelijkse geschiedenisprogramma Andere Tijden. Ook was hij presentator van historische documentaireseries als De gouden eeuw, de ijzeren eeuw en de 7-delige serie 80 jaar oorlog, over de 80-jarige oorlog en de Nederlandse opstand. Hans heeft een groot talent om geschiedenis ‘levend’ te maken.

Ook schrijft hij boekrecensies voor het NRC Handelsblad.

Hans Goedkoop heeft een fascinatie voor de eerste columniste van Nederland, Renate Rubinstein. In zijn boek Iedereen was er schetst hij een portret van deze schrijfster op haar hoogtepunt. Hij werkt al jaren aan een biografie over Renate Rubinstein. In 2022 kwam de deelbiografie Vaderskind uit, een meeslepend boek over haar jeugdjaren.

In 2022 hield Hans een rede op de 4-mei bijeenkomst, getiteld Wat niet mag, over het recht, de beschaving, het kompas voor goed en kwaad, de banaliteit van het kwaad en routines die zich voordoen als het recht, maar net de geest daarvan ontberen.

Thema

  • Van andere tijden naar de huidige tijd

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons