Hans Kazàn als spreker boeken

Crisis!

Over Hans Kazàn

Hans heeft bijna 70 jaar levenservaring als mens en ondernemer. Hij deelt puur persoonlijke verhalen over de “ups en downs” die hem uiteindelijk zoveel moois hebben gebracht!

Hans kazan inhuren boeken als spreker

Meer over Hans Kazàn als spreker

Crisis!

Crisis? Kijk naar wat je nog hebt. Niet naar wat je mist. En dan… volle kracht vooruit. Op zoek naar nieuwe wegen en een nieuw avontuur. Een fascinerend verhaal. Echt gebeurd? Ja, echt gebeurd! #overleven #aanpassen #volhouden #positiviteit #inspiratie #motivatie Hans Kazàn heeft in zijn leven diverse crises meegemaak. Zowel zakelijk als privé. Als entertainer en zelfstandig ondernemer heeft hij grote successen op zijn naam staan maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard gebleven. Hij werd zakelijk keihard onderuit gehaald en verloor alles dat hij tijdens zijn lange succesvolle carrière zorgvuldig had opgebouwd. Zijn positiviteit en eigenzinnigheid hielden hem echter overeind en hij hervond telkens de weg naar geluk en succes. Authentiek, oprecht, zonder terughoudendheid en… met veel humor vertelt Hans over een leven vol rennen, vallen, opstaan en… verder gaan! Gewoon doorgaan! Dit verhaal raakt je en is pure motivatie in deze bizarre tijden. Je gaat gegarandeerd wijzer en met hernieuwde levenslust naar huis!

Thema

  • Crisis!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons