Hans Steenbergen als spreker boeken

Duurzaam Food

Over Hans Steenbergen

Hans Steenbergen is trendwatcher, journalist, columnist, veelgevraagd presentator en moderator van congressen. Hij is als Neerlandicus afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest als redacteur bij de Wereldomroep en het NOS journaal, kwam hij in dienst bij Misset Horeca, onderdeel van het uitgeversconcern Reed Elsevier. Hij was hier elf jaar hoofdredacteur.

Hans Steenbergen inhuren boeken

Meer over Hans Steengergen als spreker

Trends in Food

Sinds 2009 is Hans Steenbergen hoofdredacteur van het Food Inspiration Magazine, dat hij mede heeft opgericht. Food Inspiration Magazine is het eerste digitale magazine voor foodprofessionals over de gehele wereld. Hans is in 2010 uitgeroepen tot best specialist trendwatcher of the year in the category food. Zijn opvallendste kenmerk is wel, dat hij foodtrends koppelt aan tal van maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen.

Hans Steenbergen leidt seminars, congressen en workshops waarin hij zijn kennis over foodtrends deelt. Ook heeft hij duizenden ondernemers en managers geïnterviewd in binnen- en buitenland en alle mogelijke food- en hospitalityconcepten bezocht. Met collega-trendwatcher Arjan de Boer heeft hij diverse trendsafari’s gemaakt over de hele wereld. In zijn boek De gelukkigste manager schrijft Hans een persoonlijk verslag over de zoektocht naar geluk in werk.

Momenteel is Hans adviseur voor multinationale foodservicebedrijven over onderwerpen als innovatie, communicatie en duurzaamheid.

Thema

  • Trends in Food

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons