Helga van Leur als spreker of dagvoorzitter boeken

Duurzaam gedrag: hard nodig!

Over Helga van Leur

Aangezien noch het leven, noch het weer elke dag hetzelfde is, is ook Helga’s bijdrage elke keer anders. De presentatie wordt afgestemd op de opdrachtgever, waarbij de onderwerpen duurzaam wonen, duurzaam ondernemen en duurzaam gedrag het meest worden aangevraagd. De lezingen van Helga van Leur zijn leerzaam, inspirerend en entertainend. Daarnaast is Helga een veelgevraagd dagvoorzitter met een spontane en alerte stijl.

Helga van leur spreker dagvoorzitter boeken inhuren

Meer over Helga van Leur als spreker

Duurzaam gedrag: hard nodig!

Helga van Leur is in het verleden bekend geworden vanwege haar ontspannen weerpresentaties op RTL radio en tv. Momenteel vertelt Helga met enthousiasme en bevlogenheid over de combinatie tussen klimaatveranderingen, duurzaamheid en gedrag. We willen allemaal een betere wereld met meer zekerheid voor voedsel en grondstoffen, goede gezondheid en veiligheid. Dat vergt samenwerkibng, creativiteit én een circulaire economie. Extreme weersituaties tonen aan hoe kwetsbaar we zijn. Wat kunnen we zelf doen? Dat begint lokaal: hier en nu. Vandaag heb je morgen in handen!

Thema

  • Duurzaam gedag: hard nodig!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons