Herman van Bolhuis als spreker boeken

De wereld op zijn kop

Over Herman van Bolhuis

Herman van Bolhuis is al heel lang gegrepen door de invloed van nieuwe technologie op mens, organisatie en maatschappij. Hij kan daar zeer diepgaand en enthousiast over vertellen. In de jaren negentig van de vorige eeuw heeft hij midden in de Internetontwikkeling gestaan (boek: Cyberspace Reflections) en die ervaring neemt hij mee in de huidige tijdgeest. Als kritisch observator neemt hij een aantal wereldwijde trends waar, die een enorm veranderingspotentieel in zich dragen. Momenteel zit Herman onder meer in het bestuur van de FME en is hij lid van de landelijke stuurgroep Smart Industry.

Herman van Bolhuis als spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Herman van Bolhuis als spreker?

Recensie

Herman is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Herman.

perfetti van melle recensie sprekersarchitecten

Judith Dutour Geerling

Perfettie van Melle

Interessant en een eyeopener!

“Herman verraste onze medewerkers met een inspirerende presentatie over de mogelijkheden en kansen van 3D printing. Interessant en een eyeopener!”

Meer over Herman van Bolhuis als spreker

De wereld op zijn kop

Herman is in 2015 een eerste Smart Industry Fieldlab begonnen in Haarlem rondom 3D Printen en digitale supply chains. Honderden bedrijven uit een diversitteit aan branches innoveren samen met 3D Makers Zone rondom nieuwe technologie, nieuwe skills en nieuwe business modellen en waardeproposities.

In 2019 volgde een tweede Fielblab. Bouwlab R&D. De naam zegt het al: het is een speelveld van experimenteren, onderzoeken, maar vooral doen! Bouwlab is na 4 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende innovatieplekken voor de bouw in Nederland. Met meer dan 150 partners uit de bouw wordt er gewerkt aan digitalisering en industrialisatie in de bouw. Betonprinter, computational design, digital twins, nieuwe -biobased- materialen, circulaire bouw zijn daar onderdeel van. Maar ook wordt er gewerkt aan nieuwe skills en nieuwe -open innovatie – cultuur in de bouw.

Binnen de fieldlabs en met een aantal hogescholen, TNO en universiteiten wordt er gewerkt opschalingsmethodes voor innovaties. De fieldllabs acteren bijvoorbeeld als incubator voor startups die samen met fieldlabpartners een nieuwe marktbenadering of technologie lanceren.

Zeer aan te bevelen is een bezoek aan de 3D Makerszone in Haarlem waarbij opzienbarende innovaties getoond worden. Een presentatie met Herman van Bolhuis maakt zo’n bezoek extra interessant.

Thema’s

  • De wonderlijke wereld van 3D printing 
  • Megatrends: op de arbeidsmarkt, in de technologie en geopolitieke trends en de impact op bedrijven

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons