Hoe kan ik innoveren?

Hoe versterk ik de innovatieve slagkracht van mijn organisatie, van mijn team en van mijzelf?

We leven in een wonderbaarlijke tijd. Nooit is er een periode geweest met zoveel nieuwe innovaties. Hoe kan ik zelf innoveren? Deze vraag stelt iedere organisatie zich omdat de wereld veranderd en vernieuwing noodzakelijk is om relevant te blijven in je eigen markt. Vier trendsettende sprekers, die continu een zeer hoge waardering krijgen, nemen je mee op een reis naar de toekomst van jouw organisatie zodat je voorop loopt op jouw markt.

Kies voor één spreker, een duo of trio of organiseer een hele dag vol van innovatieve impact.

innovatie event sprekers dagvoorzitters

Onze sprekers nemen het publiek mee op een reis door de wereld van innovatie en de invloed die het heeft op onze toekomst.

Onze sprekers nemen je mee op een reis door de wonderbaarlijke innovatiewereld en zorgen er voor dat een leerproces ontstaat en dieper inzicht. Hoe zorgen we ervoor dat we dit zelf kunnen blijven volgen? Heb ik zelf een innovatie DNA? Hoe versterk jij je  persoonlijke innovatiekracht? Hoe zorg ik voor een start-up cultuur? Welke innovaties kloppen op de deur van mijn organisatie?

Ben je klaar om echt te innoveren en de concurrentie voor te blijven?

Over Math, eigenaar van SprekersArchitecten

Als eigenaar van SprekersArchitecten.nl heeft Math Teeuwen een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren evenementenorganisator. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche heeft Math een uitgebreid netwerk van de beste sprekers en professionals opgebouwd en weet hij precies hoe hij evenementen moet organiseren die indruk maken. Zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt hem een vertrouwde partner voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een succesvol evenement.

Innovatie: wat zijn de uitdagingen voor je organisatie? 

Wat zijn de ontwikkelingen en wat zijn de uitdagingen voor je organisatie? De grootste uitdaging voor leiders is om ervoor te zorgen dat de mensen in de organisatie geloven in het versterken van hun eigen innovatiekracht. Dat er een cultuur en mindset ontstaat gericht op innovatie. Volgens Jeff Gaspersz, hoogleraar innovatie op de Nyenrode University is uit onderzoek gebleken dat meer dan 70% van de leidinggevenden innovatie beschouwd als een van de drie belangrijkste motoren voor groei, maar dat 65% geen vertrouwen heeft in hun beslissingen op dit gebied. Hoe zorg je voor een duurzame innovatiekracht? Welke succesvolle samenwerkingen kunnen je hierbij helpen?

innovatie sprekers

Wat zijn de grootste voordelen voor jou en je organisatie?

Een organisatie met een verander mindset gericht op innovatie is doordesemd met een krachtbron die de basis is voor groei. Denk groot, maar start klein. Begin!

Wat bereik je hiermee?

 

1. Je wordt trendsetter

Je wordt voorloper op je markt en versterkt de slagkracht van jouw klanten, De mond tot mond reclame zal zorgen voor veel goodwill.

2. Kennis van je innovatie DNA 

Via een anonieme enquête kunnen we het innovatie DNA van een organisatie in beeld brengen. Mede aan de hand van de resultaten van deze enquête zullen we aan de slag gaan met een groep om een open mindset te gaan ontwikkelen voor innovatie. 

3. Het trekt mensen aan

Een innovatieve organisatie betekent niet alleen dat je je kansen vergroot om te kunnen groeien. Het betekend ook aantrekkelijk wordt op de arbeidsmarkt: mensen doen graag mee met vernieuwers in de markt, ze zijn dol op actiegerichte houding en innovatieve cultuur die in je organisatie heerst.

4. Hogere Productiviteit

Een innovatieve organisatie, is een organisatie met een hoge productiviteit. Vernieuwingen zijn zoals in de natuur een bron van energie. Waar innovatie bloeit, is er leven en blije gezichten, mensen hebben er zin in, iets wat weerspiegeld wordt in enthousiaste klanten en gemotiveerde medewerkers.

5. Start-up cultuur

Start-ups zijn het startpunt voor veel doorbraakinnovatie. Hoe zorg je ervoor dat zo’n cultuur geïntegreerd wordt in je eigen organisatie?

6. Meer klanttevredenheid

Klanttevredenheid is de ultieme beloning voor de kracht van het in de markt zetten van innovatieve producten en diensten. Innovatie betekent ook dat je organisatie zich kan aanpassen aan de behoefte van je klanten, dat je zelfs vooruit loopt op de behoefte van je klanten en trendsetter wordt in de branche.

Je kunt een keuze maken uit één van de volgende sprekers. Ook kun je kiezen voor een duo, trio of kwartet.

Laat je meenemen in het enthousiasme, de ervaring en de kennis van deze sprekers en laat ze je helpen om de conducteur te worden van je innovatiekracht. Boek een spreker individueel of als duo, trio of kwartet en je bent verzekerd van een onvergetelijke innovatie symfonie.
Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz

Hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

 Als hoogleraar Innovatie bij Nyenrode Business Universiteit, levert Jeff Gaspersz inspirerende keynotes en masterclasses. Deze sessies stromen over met praktische inzichten en ideeën. Je kunt ze direct toepassen. Ze versterken de innovatieve slagkracht van je organisatie en team. Ook jouw eigen groei als professional krijgt een boost. Mis de kans niet om je innovatieve horizon te verbreden met Jeff Gaspersz.

Bruno Fabre

Bruno Fabre

Mass Change Agent

Bruno Fabre is Mass Change Agent. Hij heeft zich als doel gesteld de overgang naar het technologisch tijdperk te faciliteren. Afgestudeerd in Artificial Intelligence op één van de meest prestigieuze universiteit van Parijs is hij in staat complexe technologie in simpele taal uit te leggen. “Wat je kan begrijppen, kan je grijpen en daarmee verandering aangaan” is zijn favoriete motto.  De mooiste reactie van een IT manager op één van zijn keynote? “Ik begrijp eindelijk wat we al jaren aan het doen zijn!”.
Bruno speelt maatwerk gericht in op die innovaties waat jouw klanten op zitten te wachten.
Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer

Psycholoog

Andreas Wismeijer is psycholoog en verbonden aan Tilburg University en Nyenrode Business Universiteit. Ben je nieuwsgierig naar jouw innovatiekracht? Vanuit een gedegen wetenschappelijk onderbouwd psychologisch onderzoek krijg je inzicht in jouw profiel. Nieuwsgierig? Laat je verrassen door Andreas.

Maarten Steinbuch

Maarten Steinbuch

High-tech systems scientist, serial tech entrepreneur & keynote speaker

Maarten Steinbuch is hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij doet met zijn groep onder meer onderzoek naar robots voor de zorgsector. Verder doet hij veel onderzoek voor de industrie. In 2016 won hij de prijsprestigieuze Simon Stevin Meesterprijs voor de manier waarop hij bruggen slaat tussen wetenschap en bedrijfsleven, en die samen laat optrekken om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Daarnaast is hij een trendsetter op het gebied van mobiliteit. Hij wordt wereldwijd gezien als een opinieleider die pakkend kan vertellen hoe mens en machine steeds meer samensmelten en hoe snel de innovaties gaan. Willen we onsterfelijk worden? Hij laat zien hoe innovaties met duizelingwekkende snelheid op ons afkomen. Hij speelt in op welke innovaties jouw organisatie gaan raken en op zijn kop gaan zetten!

Hoe gemakkelijk is het inplannen van een event?

sprekersachitecten.nl

Stap 1

Oriëntatiegesprek & eventplanning

De eerste stap is om een oriëntatiegesprek te plannen met ons team, waarbij we je wensen en behoeften bespreken. Op basis van je persoonlijke doelstellingen en budget kunnen wij je adviseren over o.a. de exacte locatie voor je event. Na het plannen van de datum, tijd en locatie van het event, kunnen wij de rest van de planning voor je regelen. Indien gewenst bieden we de totale ontzorging van je evenement.

sprekersachitecten.nl

Stap 2

Voorbereiding van je event

Nadat de planning is afgerond, is het tijd voor de voorbereidingen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de logistiek, zoals de technische uitrusting, catering en andere benodigdheden. We werken alleen met de beste sprekers, zodat je publiek een inspirerende en informatieve ervaring heeft.

sprekersachitecten.nl

Stap 3

Uitvoering van het sprekersevent

Op de dag van het event zijn wij aanwezig om alles soepel te laten verlopen. Onze experts zorgen ervoor dat het publiek zich op hun gemak voelt en dat alles volgens plan verloopt. Na afloop van het event bieden wij nazorg, zoals evaluatie van het event en het verstrekken van feedback. Dit helpt ons om mogelijke toekomstige events nog beter aan te sluiten op de unieke wensen die je misschien hebt.

"Collega Jeff Gaspersz is een authentiek mooi mens die met grote toewijding en passie bij Nyenrode het belang en de mogelijkheden van creativiteit in het (zaken)leven praktisch en wetenschappelijk onderbouwd ‘over de bühne’ weet te brengen. Jeff gebruikt creativiteit als de kunst van het anders (gaan) kijken en zien. Om zo de kracht en schoonheid van zaken te herontdekken en de mogelijkheden om aan de ontwikkeling daarvan persoonlijk en zakelijk leiding aan te geven.”

Rob Wetzels (Centre for Sustainability and Center for Executive Education) over Jeff Gaspersz

"Bruno Fabre koppelt veel kennis aan een helder taalgebruik. Hij laat met fascinerende beelden zien hoe technologie en mens steeds meer één worden."

Kees van den Berge (Waternet) over Bruno Fabre

“Wij waren erg te spreken over Andreas Wismeijer. Communicatie was duidelijk, alles was goed geregeld. Helemaal top! Zeer aan te bevelen.”

Niels Klijn (Vereniging Topfysiotherapie) over Andreas Wismeijer

"De presentatie van Maarten was erg interessant. We vonden het met name prettig dat de presentatie inhoudelijk ook afgestemd was met de tweede spreker voor die middag. Het verhaal van Maarten was vrij algemeen en de spreker die daarna kwam ging dieper in op consequenties voor ons werkgebied. Ik heb van de deelnemers ook alleen maar enthousiaste reacties gehoord."

Manon van Dijk (Vereniging ROB) over Maarten Steinbuch

Sprekers en dagvoorzitters

Laat ons je helpen om een onvergetelijk event neer te zetten

Ben je op zoek naar een uniek evenement dat je organisatie vooruit helpt? Wil je je doelgroep, relaties, medewerkers of klanten verrassen met de nieuwste inzichten over A.I. en ChatGPT? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit sprekersevenement is de perfecte gelegenheid om je kennis over deze technologie te vergroten en te ontdekken hoe je deze in het voordeel van je organisatie laat werken.

Onze ervaren sprekers zullen het publiek inspireren met hun kennis en geven praktische tips over hoe iedereen A.I. en ChatGPT zou kunnen toepassen binnen zijn of haar bedrijf, organisatie of instelling.

Ons werk stopt niet bij het organiseren van het evenement. Wij willen je helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Of het nu gaat om de locatie, de catering of de technische ondersteuning, wij kunnen het allemaal voor je regelen indien gewenst.

Laten we beginnen met een oriëntatiegesprek. Het is de eerste stap om je evenement op maat te maken en ervoor te zorgen dat het aansluit bij je specifieke doelen. In het gesprek kun je je wensen en verwachtingen bespreken en kunnen wij je meer vertellen over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen om een onvergetelijk event neer te zetten.

of kom in direct contact met onze event managers

Heb je een vraag, opmerking of wil je direct een offerte ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in.

"*" indicates required fields