Ivo Joosten als dagvoorzitter boeken

Neem ze mee!

Over Ivo Joosten

Ivo Joosten is een dagvoorzitter die sprekers en gasten meeneemt in een dynamisch programma. Hij laat de deelnemers écht deelnemen en zorgt voor een vlot verloop.

Ivo joosten inhuren boeken als spreker

Meer over Ivo Joosten als spreker

Neem ze mee!

Ivo Joosten neemt al zijn leven lang mensen mee in verhalen. Dat doet hij als communicatieadviseur, procesbegeleider, gemeenschapsman en als dagvoorzitter. Hij heeft ruim tien jaar ervaring als gespreksleider en facilitator, en hij werkt al meer dan twintig jaar in het commerciële werkveld als marketing- en communicatieadviseur. Daarnaast heeft hij maatschappelijke ervaring opgedaan als gemeenteraadslid, bestuurslid grootschalig participatieproject en adviseur voor gemeenten en provincies. Hij werd genomineerd als Talent van het Jaar in de verkiezing Dagvoorzitter van het Jaar.

Waar wil je heen met je verhaal? Wat is je punt? Wat is het punt dat je wil maken? Of het punt dat je wil bereiken? Is de vraag beantwoord? Kom op, neem ze mee naar dat punt! Je medewerkers of klanten, inwoners of stakeholders. Ivo Joosten is een creatieve denker die met veel enthousiasme de kern weet te raken en het publiek meeneemt in jouw verhaal.

Thema’s

  • Maatschappij en politiek
  • Marketing en communicatie
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Erfgoed
  • Food & Agri
  • Recreatie en toerisme

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons