Jaap Bressers als spreker boeken

Omgaan met verandering: tegenslagen ombuigen naar succes met humor

Over Jaap Bressers

Gedurende zijn studietijd voor zijn Masteropleiding International Management kwam Jaap op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terecht. Zijn wereld stond op zijn kop, maar hij vocht zich terug en kwam uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd.

Jaap bressers inhureb boeken als spreker

Meer over Jaap Bressers als spreker

Omgaan met verandering: tegenslagen ombuigen naar succes met humor

Jaap Bressers is één van de meest gevraagde inspirerende en humoristische sprekers van Nederland. Thema’s als omgaan met verandering, toegevoegde waarde van mensen en persoonlijk leiderschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Hij neemt je mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kan. Een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert!

Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in het bedrijfsleven weet Jaap als geen ander het publiek te raken en inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kun jij het verschil maken. Voor jezelf en voor de klant. En wie denkt dat het alleen een zwaar verhaal wordt heeft het mis, Jaap trad jarenlang als cabaretier op in de Nederlandse theaters en die ervaring gebruikt hij graag om de zaal op het juiste moment heerlijk te laten lachen. Humor, emotie en inspiratie, dat is Jaap Bressers.

Auteur  ‘Waar een wiel is, is een weg’ – best verkochte managementboek 2015.
             ‘Pak je Carlosmoment’ – het eerste klimaatpositieve boek ter wereld.
              e-book ‘De kracht van het kleine’ (www.jaapbressers.nl/droom).

Thema’s

  • Omgaan met verandering: tegenslagen ombuigen naar succes met humor
  • Klantgerichtheid: de klant echt zien en verrassen
  • Mensgerichte zorg: passie vanuit het zorghart
  • Leiderschap: van controle naar vertrouwen
  • Duurzaamheid: met een glimlach het verschil maken
  • Motivatie spreker: het benutten van je talenten en je mogelijkheden

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons